Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
ET41
Rudzik:
Z tego co mi wiadomo tak.
Patrykos:
--- Cytat: jussi19 w 26 Czerwca 2010, 19:19:24 ---A czy wersja z połówkowymi pantografami także powstanie ?
--- Koniec cytatu ---
Nawet już jest, ale coś pantografy nie ten teges :)
« Dodano: 26 Czerwca 2010, 19:27:39 »
--- Cytat: piotrek0804 w 26 Czerwca 2010, 19:12:14 ---No no, kawał dobrej roboty :). A co od siebie mogę dodać, to to, że warto w jednym członie dodać przed komendą converter znak //, w drugim zaś przed komendą compressor, gdyż nie wygląda to za fajnie akustycznie, jak słychać oba człony w jednej kabinie. Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
No przetwornica i sprężarka jest w obu członach.
Rudzik:
Piotrek, a jak chcesz, to we własnym zakresie takie uproszczenia, bo my stawiamy na realizm.
--- Cytat: Patryk ---Nawet już jest, ale coś pantografy nie ten teges :)
--- Koniec cytatu ---
A co jest nie tak? W ogóle nie fungają czy tak jak ja jak montowałem na byka - tylko ślizgacz idzie w górę?
Patrykos:
--- Cytat: Kacu w 26 Czerwca 2010, 19:31:07 ---A co jest nie tak? W ogóle nie fungają czy tak jak ja jak montowałem na byka - tylko ślizgacz idzie w górę?
--- Koniec cytatu ---
Wziąłem z EP09 i coś ślizgacz się nie podnosi. Skontaktuję się z Tobą jak będę się brał jeszcze raz za niego :-)
@Kacu, tak jest jeszcze sprawdzę.
Rudzik:
--- Cytuj ---Skontaktuję się z Tobą jak będę się brał jeszcze raz za niego :-)
--- Koniec cytatu ---
A ja sobie przez ten czas przypomnę, jak rozwiązałem ten problem:)
« Dodano: 26 Czerwca 2010, 19:47:20 »Wpierw może posprawdzaj nazwy ślizgaczy w t3d i ich parenty. Może mają inne i się dla temu nie podnoszą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej