Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Czym zapisać teksturę do dds'a?

<< < (2/3) > >>

MKdudu:
Witam,
Dobrze by było jak by ktoś nagrał filmik na którym jest ukazana praca tworzenia jakiejś tekstury przez dobrego fachowcę, tak od samego początku do samego końca, co należy krok po kroku robić aby wykonać jakąś dobrą teksturę np. na model 4E. Myślę że wtedy z wielką chęcią dużo osób by się podjęło wykonywania tekstur (ja w szczególności ;).
To tylko taka mała propozycja ;p
Pozdrawiam, Daniel.

Patrykos:

--- Cytat: MKdudu w 13 Czerwca 2010, 22:26:21 ---Witam,
Dobrze by było jak by ktoś nagrał filmik na którym jest ukazana praca tworzenia jakiejś tekstury przez dobrego fachowcę, tak od samego początku do samego końca, co należy krok po kroku robić aby wykonać jakąś dobrą teksturę np. na model 4E. Myślę że wtedy z wielką chęcią dużo osób by się podjęło wykonywania tekstur (ja w szczególności ;).
To tylko taka mała propozycja ;p
Pozdrawiam, Daniel.

--- Koniec cytatu ---
Fachowców jest mało i w dodatku mają mało czasu (adsim, EU05).

P.S
Daniel, chyba sobie żartujesz ; -)

MKdudu:
No i jeszcze Ty ;), właśnie zapomniałem o tym napisać że jak by ktoś miał na tyle czasu i mógłby poświęcić się nagrywając programem to co wykonuje ;).

Mati_An:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,3199.0.html
Tylko, że w tym przypadku potrzebny jest Paint Shop Pro.

Rudzik:

--- Cytuj ---a perspektywą GIMPową się nie da :/

Najlepiej by było coś w stylu rozciągnij do granic obrazu, aczkolwiek GIMP tego nie posiada...

--- Koniec cytatu ---

A niby jak w Gimp'ie tworzone są tekstury? Ja tak potrafię zrobić mniej więcej z czołem tylko jest zabawy troszkę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej