Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
TRASA POZNAŃ-KLUCZBORK
hejnal:
Cześć Methody.
Doskonale cię rozumiem. Też miałem takie zmartwienie ale postanowiłem że sie jednak czegoś nauczę. Są dwa programy przydatne: gmax lub 3D studio max. Dzięki nim można stworzyć trasy i modele do maszyny. Modele jest dużo łatwiej zrobić i dużo więcej ich potrzeba. Więc zacznij od tego. To wbrew pozorom nie jest aż tak trudne (ale łatwe też nie) ;)
gmax jest darmowy i możesz go zassać ztąd:http://files.turbosquid.com/Products/L567271/XFM83W83US/gmax12.exe
a tu kilka originalnych lekcji modelowania na początek:http://files.turbosquid.com/Products/L567281/YVES9KYKPA/gmax12_tutorials.exe
3Ds niestety jest komercyjny i trochę sobie kosztuje ale jest dużo lepszy.
uetam:
--- Cytat: "Methody" ---Cześć
Jak widać jestem z Kępna.
--- Koniec cytatu ---
Ja jestem z okolic :) Chcialem kiedys robic trase Ostrow Wlkp - Kepno do TS ( z uwzglednieniem dolnego ) ale stanelo na Ostrzeszowie :) Moze jak skoncze swoja traske wznowie projekt pod MaSzyna...Ale to dopiero za jakis czas
pozdrowienia
Methody:
Dzięki za te linki Hejnal :) (może powinienem napisać z małej litery ale to by mi bardzo nie pasowało - to tak na marginesie.).
Obiecuje,że jeżeli tylko znajdę czas i możliwości to będe próbował dziabać co nie co.
A co do trasy Ostrów Wlkp. - Kępno to też bardzo chętnie bym się przyłączył i zrobił co w mej mocy.I jakby co to daj znać MatEUzs.
Lecz narazie mam na głowie sprawy związane ze studiami i to mi dość komplikuje zajmowanie się przyjemnościami.
Ale będe napewno starał się zajrzeć tu i ówdzie.
Pozdro
midak:
Hejnal sorx za pytanie nie do tematu ale co to jest na tym avatarze? bo sie patrze i nie moge
hejnal:
--- Cytat: "midak" ---Hejnal sorx za pytanie nie do tematu ale co to jest na tym avatarze? bo sie patrze i nie moge
--- Koniec cytatu ---
Turbo-Diesel ;)
Zbliżenie na klapy rewizyjne (są zdjęte ale jedną leży obok). Oznaczenie fabryczne a8C22. :)
PS Czego nie możesz? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej