Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
ET22-2K Final.
MKaczy:
Panowie, napisałem ze tak już zostaje, i proszę nie wymyślać już. Dziś jeszcze postaram się podmienić patyki i paczka wieczorem powinna trafić do bugs. Jeszce coś, jest już fizyka, w ciekawy sposób się teraz to prowadzi, także chyba z youBy'm zrobimy szkolenia, ale spokojnie, będzie mała DTRka, hehe. O szczegółach w późniejszym terminie. :)
No i oczywiście chciał bym bardzo podziękować Maciejowi youBy'em za fizyke. Wyszło naprawdę ciekawie... :D
Dobranoc.
Krzystek60:
Mam takie ostatnie pytanko. Czy w serii 2000 jest bocznik? Bo mnie to zaciekawiło bo w ET22-2000 był. I czy w realnej lokomotywie też jest?
Szopa:
Z tego co mi wiadomo cała seria ET22-2000 ma te same silniki trakcyjne i układ rozruchu co zwykłe ET22. Bocznik jest jak najbardziej, tylko sterowany za pomocą układu prędkości zadanej. Po osiągnięciu pozycji równoległej bezoporowej są dodawane pozycje bocznikowania stojanów silników trakcyjnych. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.
MKaczy:
Witam. Panowie, można powiedzieć iż oficjalne prace dobiegły końca. Paczka z modelem za dłuższą chwile pojawi się w bugss. Na tym koniec moi drodzy.
Pozdrawiam.
« Dodano: 07 Maja 2010, 19:21:21 »Witam. Prace zostały ukończone. Model teraz czeka na przystosowanie do PC i w najbliższym czasie zostanie opublikowany.
Filmik z jazdy:
Pozdrawiam.
MKaczy:
Witam. Z racji iż jestem zasypywany pytaniami na gg, "kiedy wyjdzie model" podjąłem decyzję.
Kto jest zainteresowanym modelem, zapraszam na PW.
Nie publikuję publicznie, gdyż paczka nie jest stworzona oficjalnie pod PC. Mam nadzieję ze w taki sposób, wyjdzie w SP2.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej