Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

ET22-2K Final.

(1/7) > >>

MKaczy:
     Witam. Podjąłem się definitywanie ukończyć, kiedyś rozpoczęty przeze mnie temat. Mowa o lokomotywie ET22 serii 2000. Model został (w/g mnie) polepszony, jest to modyfikacja modelu 201E_WN (zez w obudowie starych wiader). Kabina jest jeszcze nie skończona, jednak juz uległa zmianie, pod wzgeldem tekstur. jeszce jest plan by zbliżyć jak najbardziej wyświetlanie danych na monitorku. Czas pokaże jak to wyjdzie.
     Zakładam ten wątek, gdyż chciałbym się dowiedzieć czy "takie coś", na myśli mam cały ten projekt, ma racje bytu? Bo zauważyłem ze ostatnio wiele się zmieniło i coraz bardziej patrzymy na to jak "jak" coś wygląda. Projekt zostanie i tak ukończony, kto bedzie zainteresowany paczke dostanie, moje zasadnicze pytanie, czy to bedzie mozna wydać na forum?
     Jak Mkaczy tworzy wszyscy wiedzą, staram się zawsze aby było jak najbardziej realnie. :)

+kilka scr.

Pozdrawiam.

Kto jest zainteresowanym modelem, zapraszam na PW.

JUVENTU$:

--- Cytat: MKaczy w 19 Kwietnia 2010, 19:13:45 ---Kabina jest jeszcze nie skończona, jednak już uległa zmianie, pod względem tekstur. Jeszcze jest plan by zbliżyć jak najbardziej wyświetlanie danych na monitorku. Czas pokaże jak to wyjdzie.

--- Koniec cytatu ---
Model jest świetny :) Tylko jeszcze takie małe pytanko odnośnie kabinki - przełączniki będą zrobione?

--- Cytat: MKaczy w 19 Kwietnia 2010, 19:13:45 ---Projekt zostanie i tak ukończony, kto będzie zainteresowany paczkę dostanie, moje zasadnicze pytanie, czy to będzie można wydać na forum?

--- Koniec cytatu ---
Kiedy test dodatków zostanie otwarty to czemu nie.

Patrykos:
MKaczy, cenię Twoją pracę, ale pytanie czy jest sens ingerować w starą siatkę bez poprawy w 3dsie pudła + mapowania? Sam wiązałem dużą nadzieję i się cieszyłem pracą Sakoriusa lecz okazało się, że praca poszła na marne. Może ktoś wyprosi siatkę od PEKAPa i poprawi model?

Rozi:

--- Cytat: Patrykos w 19 Kwietnia 2010, 19:26:58 ---Może ktoś wyprosi siatkę od PEKAPa i poprawi model?

--- Koniec cytatu ---

Znajdź chętnego na poprawki, siatką się zajmę ja.

Sakorius:

--- Cytat: Patrykos w 19 Kwietnia 2010, 19:26:58 ---(...)Sam wiązałem dużą nadzieję i się cieszyłem pracą Sakoriusa lecz okazało się, że praca poszła na marne.(...)

--- Koniec cytatu ---
A kto powiedział, że wszystko stracone? Czasy się zmieniają...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej