Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Pytania o eventy

<< < (114/149) > >>

Wokulski:
Bo nakaz będzie dopiero obowiązywał od następnej paczki panie :)

popatrz:
E tam, w jednym evencie jak jest przestawienie i światełko, to wystarczy. Oczywiście przypadki że najpierw jest event sygnalizacyjny a dopiero później zwrotka powinny być poprawione. Jesli coś takiego przejdzie, to po prostu stworzycie sobie masę niepotrzebnej dłubaniny eventowej, której nikt nie doceni i nie zauważy. Lepiej cenny czas poświęcić na bardziej twórcze zadania.
Osobiście sam byłem niepotrzebnie za niektórymi niesłusznymi nakazami regulaminu - tak, chodzi o dźwięki - ale teraz muszę przyznać że bez sensu jest zmieniać coś dla zasady stosując stare nakazy.
Martwi mnie to, że są próby wdrażania nowych nakazów, które nie wnoszą zbyt wiele, a spowodują dodatkową pracę dla twórców.
Wnoszę o złagodzenie niezatwierdzonych jeszcze reguł do opcji: "Wyświetlenie sygnału umożliwiającego jazdę musi być zapisane w momencie, gdy zwrotnice są w odpowiednim położeniu - najwcześniej w tym samym evencie co zmiana położenia zwrotnicy".
Zwolennicy - proszę lajkować, przeciwnicy hejtować, obojętni szerują.

Siecool:
W pełni popieram popatrza i szoguna. Ponadto:
a) tego typu arbitralnymi decyzjami nie budujecie mojego, jak i innych zaufania do tego forum;
b) decyzje o wpływie na twórców, nie mogą być podejmowane w zamkniętym przed nimi dziale, arbitralnie na podstawie widzimisie czterech członków WPC;
c) "nie ucz ojca dzieci robić". Przejrzalem readme do najnowszej paczki - znalazłem tam całe DWA scenariusze autorstwa jednego z członków WPC. Więc może jednak radziłbym WPC zająć się robieniem paczek całościowych, a tworzenie scenariuszy pozostawić tym, którzy się na tym znają i którzy się tym zajmują.

Wokulski:

--- Cytat: Siecool w 16 Lutego 2013, 20:56:45 --- Przejrzalem readme do najnowszej paczki - znalazłem tam całe DWA scenariusze autorstwa jednego z członków WPC.

--- Koniec cytatu ---
Jak to rozumieć?

MasterYoda:
Paweł w rzeczywistości tak jest, najpierw przebieg następnie semafor. Nie podburzaj innych.  Każdy ma wybór jak zrobić. Siecool nikt Cie nie przymusza do grzebania przy całkowie więc jeśliś łaskaw daj sobie na luz z tekstami o nie pisaniu scenariuszy bo to że ktoś jest w WPC nie determinuje prawa do pisania scenariusza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej