Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia nr 91 - Kraków Bieżanów - Bochnia

<< < (9/15) > >>

dymus:
Aktualnie sam robię tą linie, ale jak już kiedyś wspominałem @Rozi jest autorem odcinka Bieżanów - Bochnia.

jageer:

--- Cytat: dymus w 23 Maja 2011, 19:09:05 --- O ile sama sceneria prezentuje się całkiem dobrze to jest jeden mankament który odkryłem dość niedawno - okazało się że po przejechaniu fragmentu scenerii,  na której obecnie są tory, sceneria jest za krótka...  Jak na scenerią która w założeniu ma być jak najbardziej realna jest to błąd zbyt duży. 

--- Koniec cytatu ---

Masz na myśli odcinek KBN- Bochnia? Bo piszesz, że jest ok 200 km ogólnie zrobione ;) No bo jak dla mnie to 200 km to nie jest mało... nawet na dobrze zrobionym odcinku Bochnia-Kbn powinno się porządnie jeździć (co prawda TLK ten odcinek pokonuje dość szybko :D).

Co do układu torowego - po modernizacji ma się zmienić i to dość ostro ;]

dymus:

--- Cytuj ---Masz na myśli odcinek KBN- Bochnia?
--- Koniec cytatu ---
Akurat na odcinku Bieżanów - Bochnia wszystko się zgadza. Gorzej jest w dalszej czeci, różnice są dość znaczne, wynika to chyba z mojego błędu, prawdopodobnie coś źle przeliczyłem i odległości (w budowie przy użyciu map np. z geoportalu) się nie zgadzają z tym co powinno być.

jageer:

--- Cytat: dymus w 20 Stycznia 2012, 13:57:30 ---
--- Cytuj ---Masz na myśli odcinek KBN- Bochnia?
--- Koniec cytatu ---
Akurat na odcinku Bieżanów - Bochnia wszystko się zgadza. Gorzej jest w dalszej czeci, różnice są dość znaczne, wynika to chyba z mojego błędu, prawdopodobnie coś źle przeliczyłem i odległości (w budowie przy użyciu map np. z geoportalu) się nie zgadzają z tym co powinno być.

--- Koniec cytatu ---

Masz już rozmieszczone urządzenia SRK? Dokładniej SBL, jeżeli chcesz i pomogą Ci takie dane jak na którym kilometrze znajduje się jaki semafor (nie tylko SBL) to nie ma problemu, daj znać....
Jestem w stanie pomóc tak dobrze na odcinku wjazd na płaszów od prokocimia <-> do Kłaja. Zresztą Prokocim też by mógł wejść w grę jeżeli byś robił ;)

sektor 77:
Do tematu: Jeżeli będą potrzebne wszelakie nagrania do tej scenerii typu: zapowiedzi na stacjach i rozmowy przez radio , to proszę podesłać teksty i gotowe wyślę na e-mail.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej