Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia nr 91 - Kraków Bieżanów - Bochnia
Rozi:
Witam państwa.
Od 7 dni tworzę trasę z Krakowa Bieżanowa do Bochnii. Zrobiłem tylko połowę Bieżanowa, tj. grupę torową 2 oraz stację osobową, ze względu na FPS. Podłęże jest już zrobione, Kłaj też, Bochnia również (razem z Z.P.H Stalprodukt SA - jest tam trochę torów).
A więc szlak jest ukończony. Długość szlaku to ponad 30 kilometrów. Całkowita długość torów wynosi 129 km.
Planuję też pociągnąć szlak z Krakowa Bieżanowa do Wieliczki. Ale to kwestia dnia bądź dwóch.
I tu moja prośba. Jeżeli ktoś dałby załatwić zdjęcia na tekstury którejkolwiek z tych stacji, lub jakichś obiektów na tej trasie, proszony jest o kontakt na PW :) Podchodzę do stworzenia tej trasy bardzo poważnie i chciałbym ją skończyć całkowicie realistycznie. Jednak jeśli zdjęcia się nie pojawią, realne będzie tylko odwzorowanie torów.
Wychodzę też z pewną propozycją. Mogę stworzyć dalszy szlak (na czyjeś życzenie) np. do Tarnowa lub jakiegokolwiek innego miejsca jeżeli tylko ktoś załatwi zdjęcia na tekstury.
Oto kilka zrzutów ekranu:
Dominik333:
Może Ci w czymś będzie to przydatne. Nagrałem kiedyś filmiki na tej trasie:
(Szarów-Staniątki)
(Kłaj-Szarów)
Mam jeszcze odcinek Węgrzce Wielkie-Kokotów oraz Cikowice-Bochnia więc gdybyś był zainteresowany to napisz.
Mam jeszcze pytanie. Czy czas przejazdu będzie realny?
Pzdr!
Rozi:
Dzięki za nagrania. Na pewno się przydadzą.
--- Cytat: Dominik333 w 15 Października 2009, 15:07:38 ---Mam jeszcze pytanie. Czy czas przejazdu będzie realny?
--- Koniec cytatu ---
No jeżeli uwzględnię WOS, to chyba będą realne, nie? :)
Dominik333:
(Cikowice-Bochnia)
(Węgrzce Wielkie-Kokotów)
Co do WOS-u na tej linii też mogę pomóc gdyby co. :)
jageer:
Wydaje mi się, że za dużo torów w Kraków-Bieżanów umieściłeś. Jeżeli wzorowałeś się na fotach satelitarnych, rozumiem, że uwzględniłeś również tory stacyjne dla nastawni PrB oraz PrB-12 oraz bocznicy Cargo ??. Co prawda są one widoczne, bo są zaraz obok.. Jednak wg mnie lepiej zrobić wszystkie tory na Bieżanowie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej