Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia nr 91 - Kraków Bieżanów - Bochnia

<< < (5/15) > >>

Dominik333:
100 -120 km/h.

MKdudu:

--- Cytat: Dominik333 w 23 Listopada 2010, 18:29:44 ---100 -120 km/h.

--- Koniec cytatu ---
Ale nie na całej linii ponieważ co jakiś okres czasu prędkość się zmienia ze względu na stan techniczny torów a w zimie obniżają nawet do 90km/h.

mk1992:
To jest sceneria realistyczna, dlatego nie trzeba być Einsteinem, żeby domyślić się, że prędkości w symulatorze będą dokładnie takie same jak na rzeczywistej linii 91.

dymus:

--- Cytuj ---Chciałbym spytać czy będzie linia pociągnięta dalej, poza Tarnów w stronę Rzeszowa bądź Przemyśla lub poza Kraków w stronę Katowic
--- Koniec cytatu ---
W planach mam na razie skończenie tego odcinka. Jak by ktoś tworzył dalej to nie ma problemu w późniejszym połączeniu tego w jedną całość.

--- Cytat: jageer w 23 Listopada 2010, 17:54:54 ---Czy latarnie zwrotnicowe zostaną domyślnie usunięte, a w ich miejsce pojawią się napędy JEA-29 ?? Czy nie bardzo jest to możliwe, bo szczerze to drażnią mnie takie detale....

--- Koniec cytatu ---
Mogę to zrobić, ale to trochę potrwa. Na razie chcę skończyć SBL (bez eventów) na trasie.

Szociu:
Ja robię m.in. odcinek Katowice - Jaworzno Szczakowa i będę to ciągnął m.in. w stronę Gliwic, screen z edytora Rainsted:
http://eu07.pl/userfiles/2491/priv-mapa.png

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej