Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Screeny z edytora

<< < (7/8) > >>

klimczok_mk:

--- Cytat: InterCity w 29 Kwietnia 2012, 14:28:55 ---No nie chce mi się wierzyć, że nikt od 2001 roku nie chciał się podjąć projektu 3D podkładu skoro są szyny. Co do stwierdzenia że wydajność by zmalała, nie sądzę przy komputerach jakie obecnie są dostępne, i większość z "maszynowców" nie  "jedzie" na byle czym.

--- Koniec cytatu ---
Mów za siebie. Nie każdy ma wspaniały komputer.

Mihau:
Są inne priorytety niż podkłady 3D.

PanMechanik:
Po co zaśmiecacie wątek?

szogun:

--- Cytat: InterCity w 29 Kwietnia 2012, 14:28:55 ---No nie chce mi się wierzyć, że nikt od 2001 roku nie chciał się podjąć projektu 3D podkładu skoro są szyny. Co do stwierdzenia że wydajność by zmalała, nie sądzę przy komputerach jakie obecnie są dostępne, i większość  "maszynowców" nie  "jedzie" na byle czym.

--- Koniec cytatu ---
Proszę, pisz za siebie. @Mihau ma całkowitą rację - podkłady 3D to niski priorytet na chwilę obecną. Poza tym jak wyobrażasz sobie odwzorowanie kilku typów podkładów (drewniane, betonowe)? Trzeba by totalnie zmienić strukturę wpisów torów w scenerii itd. Tak, wiem że w Trainzie można sobie zrobić model torów jaki tylko się chce, ale tam tory są wyświetlane w zupełnie inny sposób.

JONIN_EZT:
Kiedyś widziałem screeny z podkładami 3D, ale tutaj jest inny problem. Gdzie byś nie pojechał to zawsze masz inaczej zagłębione podkłady, tutaj by się przydało jednocześnie z podkładami i podsypką kombinować, a to już nie jest takie łatwe. Odwzorowanie podkładów trudnym nie jest, bo w instrukcjach i na necie są schematy większości podkładów (jedynie tych nietypowych BS-66, BS-65 i stalowych nie znalazłem, wszystkie INBK, PS, drewniane są).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej