Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Zwrotnicowo - wersja 0.9 beta !!!
:
No Microsoftu, jeśli się nie myle.
Jaco:
--- Cytat: "Ghandar" ---U mnie ta trasa nie działa. Jakieś Event i nie mogę włączyć gry. Aha a jak włączam standardowe trasy i jakiś pociąg to jakieś błędy się generują i wywala gre.
--- Koniec cytatu ---
Zatwierdzałeś komunikaty o eventach - "OK"? - myślę o "Zwrotnicowie"
Poza tym to albo masz źle rozpakowane pliki, albo być może konfiguracja Twojego kompa (np. sterownik karty graficznej) jest inna niż powinna, ale o tym był już bardzo dużo pisane...
--- Cytat: "Ghandar" ---Chyba się przeżuce na Train Simulator 2002.
--- Koniec cytatu ---
Spróbuj, ale myślę, że wrócisz do MaSzyny...
:
To nie ma nic związanego z konfiguracją komputera. Sterowniki mam do wszystkiego najnowsze. Apropo eventów to nie da się ich akceptować. Program się od razu zawiesza. Dopiero po pewnym czasie (kilka minut) ruszyło. Ale jednak się przeżucę na Train Simulator, co Microsoft to Microsoft - gry robi dobre. Jeśli MaSzyna będzie miała więcej opcji i lepsze trasy wyślijcie mi PW :mrgreen: :wink:
wasyl:
Witam!!!
--- Kod: ---co Microsoft to Microsoft - gry robi dobre
--- Koniec kodu ---
Hahahahaha..... - .... to dobre .... hahahahaha.... - no comment!!!
--- Kod: ---Jeśli MaSzyna będzie miała więcej opcji i lepsze trasy wyślijcie mi PW :mrgreen: :wink:
--- Koniec kodu ---
No no - jesteś beszczelny wobec trasopisarzy i twórców maszyny.
PS: Z tymi eventami to dziwna sprawa - sprawdzalem na 3 wersjach maszyny (z grudnia, lutego i na nieoficjalnej aktualnej paczce calosciowej) moją trase i nigdzie mi żaden error nie wyskoczył więc nie jestem w stanie wyszukac błędu - z tego co czytam to jakiś event dotyczący przejazdu kolejowego się wysypuje.
ShaXbee:
--- Cytat: "Ghandar" ---To nie ma nic związanego z konfiguracją komputera. Sterowniki mam do wszystkiego najnowsze.
--- Koniec cytatu ---
A właśnie nie słuchasz - symek z najnowszymi sterownikami nie działa.
--- Cytat: "Ghandar" ---Ale jednak się przeżucę na Train Simulator, co Microsoft to Microsoft - gry robi dobre.
--- Koniec cytatu ---
Gry robi dobre?? Myślisz że micro$oft robi te gry - g**** prawda - wykonują je inne firmy DLA micro$oftu. Poza tym nie zauważasz jednej drobnej różnicy - na M$TS poszła kupa kasy, a MaSzyna nie ma wsparcia finansowego.
--- Cytat: "Ghandar" ---Jeśli MaSzyna będzie miała więcej opcji i lepsze trasy wyślijcie mi
--- Koniec cytatu ---
Może jeszcze Ci tyłek podetrzeć?? Chciałbym tylko wspomnieć że realizm MaSzyny jest nieporównywalnie większy od M$TSa.
Idź graj w swojego gównianego ADOMa, MSTSa i inne gry, ale przestań pisać że się czegoś nie da uruchomić i jaki to M$TS jest lepszy od MaSzyny. Większy realizm w fizyce od M$TSa ma makieta kolejowa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej