Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Zwrotnicowo - wersja 0.9 beta !!!
hejnal:
--- Cytat: "piotrek" ---Ja od pewnego czasu też mam ten błąd, mam zainstalwoane ep09 i wszystkie patche.
--- Koniec cytatu ---
Te ostatnie patche są niedopracowane. Poprostu je wywal i narazie zostań przy wersji 220204.
pROSiAczek:
w trainset jest prawdopodobnie wpisana zla nazwa toru (taki ktory w danej scenerii nie wystepuje), dlatego wywala ci track does not exist a potem Scene parse error near node.
Jaco:
Po pierwsze fajna trasa...!
Jeśli chodzi o uruchomienie to należy (tak ja zrobiłem):
- rozpakować "zwrotnicowo.zip" do folderu "scenery"
- założyć w folderze "scenery" podfolder "zwrotnicowo" i do niego skierować wszystkie pliki z paczki oprócz "zwrotnicowo.scn"
- po uruchomieniu (start.exe) zatwierdzać komunikaty w stylu "event..." klawiszem OK!
- chwilę to potrwa ...
- jak się uruchomi: shift 4
- ... i w drogę!
U mnie to tak właśnie działa i nie należy szukać w trainsecie np. złej nazwy toru.
:
Witam. To mój pierwszy post.
U mnie ta trasa nie działa. Jakieś Event i nie mogę włączyć gry. Nie da się tego jakoś poprawić? Aha a jak włączam standardowe trasy i jakiś pociąg to jakieś błędy się generują i wywala gre.
Może ktoś by zrobił katalog (taki profesionalny) z działającymi trasami, pociągami, ..., bo z tej strony oficjalnej to czasami mi działa symulator, a reszta tras nie.
Chyba się przeżuce na Train Simulator 2002.
Nicolass:
--- Cytat: "Ghandar" ---Witam. To mój pierwszy post.
Chyba się przeżuce na Train Simulator 2002.
--- Koniec cytatu ---
A jest takowy ??? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej