Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

"Projekt 201E" by MKaczy.

<< < (9/10) > >>

Ra:
http://eu07.pl/download/2008/2848-22v6.0_mk-80408.rar

FLOYD:
Witam

Bardzo ładna kabina, nawet bym powiedział zaje***, widać że zostało dużo pracy w nią włożone, ale jest jedno "ale" które mi się już na screenach rzuciło w oczy. Tym czymś jest przednia szyba i co z tym idzie boczna, wydaje mi się że powinna mieć mniej więcej taki kształt jak zaznaczone na screenie poniżej.

Nie żebym się czepiał, jest mały szczegół ale dość widoczny przynajmniej dla mnie.

Pozdrawiam

I jeszcze raz dobra robota :)

Mihau:
Helmut nie ma idealnie prostokątnej szyby.

MaciejZ:
@FLOYD - owi chodzi o to, że prawa szyba powinna być lekko skośna po prawej stronie -> |_\ , a nie prostokątna jak jest na screenie.

MKaczy:

--- Cytat: FLOYD w 10 Października 2008, 17:43:42 ---przednia szyba i co z tym idzie boczna, wydaje mi się że powinna mieć mniej więcej taki kształt jak zaznaczone na screenie poniżej.

--- Koniec cytatu ---
Tak, zgadza się, lecz tak nie całkowicie.
Powiem tak, cała czołowa sciana powinna być zupełnie inaczej zrobiona. Czołowe szyby powinny mieć kształt takiego "prawie" rombu, natomiast boczna szyba przy zejściu do czołowych winna być prosta, a nie jak obecnie jest pochylona na bok. Mozna to zaobserwować na tej fotce:

Mogę jeszcze dodać iż odrobinę zostało to poprawione, we Wszytskich kabinach. Jeśli będę miał wiecej wolnego czasu, postaram się zrobic update.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej