Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Ludzie w symulatorze
Paul:
Jak to uzależnisz od położenia drzwi?
AtapiCl:
--- Cytat: Wdowa94 w 19 Sierpnia 2009, 22:40:02 ---Można właśnie coś takiego zrobić, że wchodzi NIBY do wagonu i w nim znika, a w jakiejś stacji się pojawia i wychodzi na jakieś miejsce
--- Koniec cytatu ---
Można to, można tamto... Jest wiele rzeczy, których zrobić można. Namów yB, to może w obecnym symku zrobi. Ale znając życie i yB mogę powiedzieć, że się nie doczekamy, bo są ważniejsze rzeczy + brak czasu.
libertyn89:
Z mojego punktu widzenia wyglada to tak: jeszcze kilka miesiecy temu myslalem podobnie, a fajnie byloby zrobic to, tamto... Na chwile obecna sa naprawde wazniejsze rzeczy, jak np. AI. Co z tego, ze bedziemy mieli pasazerow wychodzacych z wagonow, skoro AI nadal bedzie przezynac S1 albo zatrzymie sie "w polu" bez zadnego powodu?
Bombardier:
Wee, młodziak rzuci temat, że chce wirtualnych ludzików, kiedy tu FPS jest tragiczny, a AI nie umie jeździć. Najpierw trzeba rozwiązać najważniejsze dylematy symka, żeby potem z zapałem dodawać nowe ficzery.
Ogólnie ten temat nadaje się do zamknięcia, w temacie zostało już powiedziane co trzeba, developerzy na pewno poradzą sobie z ludzikami, szczególnie symkowi programiści.
Zamykam.
REWIZOR
Nawigacja
Idź do wersji pełnej