Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Moje dywagacje nad symulatorem i jego dodatkami.
Bartek 15:
Podawanie łopatologiczne konkretnych zdarzeń i sytuacji i tak nic nam wszystkim nie da, jedynie popsuje atmosferę, prosta sprawa, ten kto dał wie, a kto wziął również, nie czuje palącej potrzeby wyjawienia tego wszystkim.
AtapiCl:
To się nazywa 'brak argumentów'.
mechatronik:
--- Cytat: Bartek 15 w 29 Lipca 2009, 22:48:01 ---...Raczej chodzi mi o zauważenie faktu, jak bardzo ludzie są zdeterminowani i zmęczeni obecną sytuacją odnośnie nowych dodatków i sposobu ich prezentowania.
--- Koniec cytatu ---
Zaraz przypomina mi się sprawa kabiny siódemki @huntera i otwieranych drzwi. Na YT wszystko pięknie ładnie wyglądało:
Każdy był zachwycony. Gdy doszło do publikacji kabiny (i modelu 4E) ku zdziwieniu użytkowników opcja otwieranych drzwi została wyłączona.
Na forum napisano:
--- Cytuj ---Możliwość otwierania drzwi została celowo usunięta.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---...ktoś wspomniał, że ta opcja jest zablokowana ze względu na to, że z zewnątrz się nie otwierają, a wewnątrz tak.
--- Koniec cytatu ---
Po lekkich naciskach i przy okazji wydania poprawki przywrócono otwieranie drzwi. I co ?
--- Cytuj ---Zauważyłem że drzwi po otwarciu są od wewnątrz prześwitujące...
--- Koniec cytatu ---
Opcja początkowo została wyłączona, opisane zostało to na forum a po przywróceniu funkcji i tak znalazła się osoba z 'pretensjami'.
Jak była mowa, że zostało to wyłączone dlatego bo nie działa to do końca poprawnie to nieee... . Nikt nie chciał o tym słyszeć. W końcu po 'naciskach' wydano 'poprawkę' - lud chciał, lud dostał.
I jakoś nikt z grupy userów bez pozycji do tej pory nie naprawił tego... .
Także sam widzisz jak to jest... .
Bartek 15:
Jeśli chcesz tak to interpretować, to ok, najłatwiejsza i najbezpieczniejsza droga dla Was - to na pewno. Jeśli ktoś mi mówi o takich sytuacjach na PW, to jak sama nazwa tego kanału wskazuje, chce by pozostało to w węższym gronie, niż publiczne forum.
Zresztą powtórzę się, nie chodzi tutaj o podawanie konkretnych osób, przykładów takiego zachowania, karania etc. tylko zauważenie problemu jaki powstaje ze względu na taką, a nie inną częstotliwość pojawiania się nowych dodatków.
youBy:
--- Cytat: mechatronik w 29 Lipca 2009, 23:10:47 ---Zaraz przypomina mi się sprawa kabiny siódemki @huntera i otwieranych drzwi.
--- Koniec cytatu ---
Flimik był wyraźnie reklamowy, zabrakło pokazania wady tego rozwiązania :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej