Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Udostępnianie "dodatkowych misji

<< < (2/3) > >>

jageer:
Jak dla mnie: Drawinowo, Krzyżowa, Linia 546 oraz Zwierzyniec. Chodzi o to żeby było troszkę jazdy, zmiana składów, oraz np mieszanej tak jak w Bałtyku manewry, a potem jeszcze przejazd z piętrusami.

libertyn89:
Nie bradzo rozumiem jak nieoficjalne? Jest pare tras, ale sa w budowie/testach. Jak beda gotowe, to beda wydane. One na darmo nie siedza w dzialach do testowania, tylko po to aby przecietny user nie mial problemow z trasa. To tak sie moze wydawac, ze trasa ladna, ladne screeny, ale jest masa rzeczy do poprawy. Takze prosze sie uzbroic w cierpliwosc.

pinokio:

--- Cytuj ---To moze wpiszcie tutaj propozycje jakichs sensownych dodatkowych misji.
--- Koniec cytatu ---
Proponuje w zwierzyńcu w misji z pośpiesznym po dojechaniu do Pawianowa, wrócić samym lokiem na bocznice WasPol-u i zabrać jakiegoś towara

maciekmaciek:
Skoro towara, to kontenery, teraz siódemki puszczają prawie tylko na kontenerach. Chyba że misja byłaby bykiem.
PS. Dobranoc :D

Szopa:
Można np. zrobić "misję" z pociągiem zdawczym na trasie Całkowo-po dojechaniu do Całkowa można jechać na bocznicę tartaku (nie jestem pewien czy ten tartak jest właśnie tam), odstawić próżne, zabrać ładowne wagony i pojechać dalej zabierając po drodze wagony z różnych stacji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej