Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Udostępnianie "dodatkowych misji
piotrek0804:
Dobry pomysł, byłaby już fajna misja pod nowy model SM42 ;). Można by jeszcze zrobić misję manewrową na Zwierzyńcu (podobna mija do towaru), układamy skład, prowadzimy do Was-Polu, i bierzemy zdawkę i prowadzimy na sam koniec lini. Oczywiście po drodze jakieś postoje i inne rozmaitości. :)
puma2091:
Dobra by była również misja z odrzutem lub górką rozrządową to by były manewry że cho cho.
PS: Ale się rozmarzyłem:)
Rudzik:
Ja sam sobie robię misję dłuższą przez ręczne zwrotki i angliki. Weźmy np. Bałtyk. Po doprowadzeniu towarowego z Alakowic do (za) stację Bałtyk-Główny, odczepiam loka i jadę luzem do Bałtyku-Miasto po skład beczek, z którym następnie jadę do Alakowic.
Jeszcze chciałem wrócić luzem po piętrusy na Bałtyk-Główny, ale ani razu nie dojechałem do momentu, gdy mogłem odczepić beczki w Alakowicach:) Zawsze musiałem z jakiś powodów symka wyłączać.
RooteK:
Na Zwierzyniec przydała by się misja z jakąś zdawką (Jeździmy np. SM31 i na każdej stacji podczepiamy lub odpinamy wagony)
libertyn89:
Propozycja Rootka najbardziej mi sie podoba. Nic nie obiecuje na 100%, bo na prawde mam mase innych zajec. Takze prosze sie uzbroic w cierpliwosc.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej