Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa wersja loadera START.EXE
RPK-74:
No właśnie nie męczyć Autorów o terminy tylko się cieszyć, że wogóle wyjdzie jeszcze jakiś update.
Pozdro dla Autorów i all MK
OczeQ:
Pit: super robota... :) Okno z opcjami jest naprawdę dobre, koniec z edytowaniem eu07.ini, jeżeli mam się już czegoś czepiać i wytykać najmniejsze szczegóły to wytknę wygląd sieciowca. Część C jest jakoś przyciemniona... . I jeszcze jedno: Czemu jak włącze start.exe to zawsze okno loadera pokazuje sie w prawym, dolnym rogu ekranu w takim położeniu, że muszę je przeciągnąć na środek, aby wszystko widzieć tzn. guziki przy dolnej krawędzi ekranu i "X" w górnym prawym rogu są schowane poza krawędzią ekranu (rozdzielczość 1024x768, nie wiem jak na innych). Czy to może zależeć od autora programu??? Jeżeli tak to propozycja taka, żeby okno programu było wyrównywane do lewego górnego rogu ekranu(punktu 0,0 na monitorze).
Druga rzecz:
Angielska wersja mogłabu zostać zaimpelmentowana do tego za pośrednictewm jakiegoś knefla "English version" będącego gdzieś na pasku obok przycisku "opcje", ewentualnie wybór języka jako rozwijana lista gdzieś usytuowana tak, aby ją było od rau widać. Taka moja propozycja nr 2, nie wiem czy jest do zrobienia :))
pozdrowienia
A angielska wersja pojawi sie po kliknieciu we flage angielską, która będzie w wolnym miejscu między guzikami.
Bartek:
--- Cytat: "Pit" ---No wlasnie, okienko pojawia sie w miejscu gdzie bylo w edytorze delphi w momencie kompilacji ;) Poprawie zeby sie pojawialo na srodku ekranu, albo w rogu.
--- Koniec cytatu ---
Proponuję na środku ekranu, tak jak w większości aplikacji.
--- Cytat: "Pit" ---A angielska wersja pojawi sie po kliknieciu we flage angielską, która będzie w wolnym miejscu między guzikami.
--- Koniec cytatu ---
Weź flagę, która jest na stronie - będzie najprościej i najlepiej (najbardziej intuicyjnie dla użytkowników).
Pit:
A ma ktos tą flage w wiekszej rozdzielczości ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej