Autor Wątek:  Wydzielone z "Migotanie płaszczyzn"  (Przeczytany 1570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MaciejZ

• Latamy by ratować ;) Pozdro z góry!
  • Otrzymane polubienia: 70
Wydzielone z "Migotanie płaszczyzn"
« dnia: 13 Maja 2009, 23:05:49 »
@mk1992 spróbuj nacisnąć kilka razy F4 - powinno pomóc. U mnie jest w porządku, natomiast u mojego kolegi podczas postoju wydaje sie jakby skład jechał z niewielką prędkością właśnie przez to migotanie...podobnie jest z w/w problemem z lasami.

Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 17 Maja 2009, 22:10:54 wysłana przez Akvin »

Offline surgeon

• Zmierzły, opryskliwy, czepialski i mądrala :D
    • SCN
  • Otrzymane polubienia: 0
Odp: Migotanie płaszczyzn
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Maja 2009, 13:06:13 »
Otóż po uruchomieniu danej scenerii, wszystko jest w porządku. Gdy zbliżam się do pierwszego przystanku/stacji, podczas hamowania symulator na chwile się zawiesza (trwa do ok. 1 sekundy). Gdy się już zatrzymam, "głowa mechanika" zaczyna się podnosić i opadać. Prościej już tego chyba nie opiszę...
Tak sytuacja zdarza mi się gdy w trakcie jazdy przełączam się między aplikacjami alt+tab. Nigdy podczas hamowania.:)
Ra: Ostatnio dochodzę do wniosku, że cybernetycznie to kura ma podobne skomplikowanie, co obecne komputery. A jest tańsza, zdrowsza, a jak się zepsuje, to wywalić na kompost można.

Offline libertyn89

• Otrzymane polubienia: 2
Odp: Migotanie płaszczyzn
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Maja 2009, 13:40:36 »
..."głowa mechanika" zaczyna się podnosić i opadać....
Tak sytuacja zdarza mi się gdy w trakcie jazdy przełączam się między aplikacjami alt+tab.
U mnie wystepuje dokladnie to samo. Oprocz tego czasem lokomotywy/EZT (te ktore prowadze) albo sie "chowaja pod ziemie" i stopniowo unosza albo "lądują z gory".
Pozdrawiam, Karol