Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Propozycja: Linia nr 273 czyli Odrzanka. Co wy na to?
surgeon:
--- Cytat: Mutopompka w 19 Maja 2009, 20:52:07 ---od Wrocławia? Ale którego? Głównego? Poprzez post. odg. Grabiszyn i dalej Wr. Kuźniki, Pracze, Brzeg Dolny, Wołów, Ścinawę, Rudną, Głogów, Bytom Odrzański, Nowa Sól?
W samym Wrocku Głównym jest kupę roboty :)
Zresztą. Ktoś już miał robić Wrocek Głowny i temacik ucichnął tak szybko jak na forum się pojawił :)
--- Koniec cytatu ---
Same tory Wrocławia Głównego mogą powodować spadek FPS do 2-4 na lepszym sprzęcie. Tak więc nie wiem czy jest w ogóle sens czegoś takiego na dostępnym exe.
uetam:
--- Cytat: surgeon w 19 Maja 2009, 21:06:56 ---Same tory Wrocławia Głównego mogą powodować spadek FPS do 2-4 na lepszym sprzęcie. Tak więc nie wiem czy jest w ogóle sens czegoś takiego na dostępnym exe.
--- Koniec cytatu ---
Rotfl. WG to nie jest przeciez jakies Franowo czy Tarnowskie Góry.
Tomek6996:
Ktoś już chyba tez kiedyś zabierał się za odrzankę od drugiej strony. Dąbie - Gryfino nawet chyba tory były zrobione. Jeżeli autor ma 'power' i zacięcie to proponuje zostawić Wrocław a zrobić na przykład od Ścinawy do Zielonej Góry. Sam jestem ciekaw pomysłau na rozwiązanie wjazdu do Głogowa od strony Wrocka. Wróblin Głogowski też wielki jak na symka. Powodzenia, ja trzymam kciuki.
ZiomalCl
surgeon:
--- Cytat: uetam w 20 Maja 2009, 00:35:21 ---Rotfl. WG to nie jest przeciez jakies Franowo czy Tarnowskie Góry.
--- Koniec cytatu ---
No i?
mk1992:
No i to, że można śmiało zrobić układ torowy Wrocławia a spadek FPS nie będzie wcale tak tragiczny. Dzisiaj każdy ma przeważnie dobry sprzęt, więc problemy typu niski FPS są coraz rzadsze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej