Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Propozycja: Linia nr 273 czyli Odrzanka. Co wy na to?
AtapiCl:
--- Cytat: mk1992 w 20 Maja 2009, 08:55:35 ---Dzisiaj każdy ma przeważnie dobry sprzęt, więc problemy typu niski FPS są coraz rzadsze.
--- Koniec cytatu ---
Nie zgodzę się z tym twierdzeniem - rosną wymagania, a nowszy sprzęt to masz... W sklepie.
uetam:
--- Cytat: surgeon w 20 Maja 2009, 08:44:23 ---No i?
--- Koniec cytatu ---
Kolega mial wyeksportowany do symulatora caly uklad torowy tarnowskich gor i jakos fps tragiczny nie byl :)
surgeon:
--- Cytat: uetam w 20 Maja 2009, 10:25:09 ---Kolega mial wyeksportowany do symulatora caly uklad torowy tarnowskich gor i jakos fps tragiczny nie byl :)
--- Koniec cytatu ---
Niech dołoży do tego podsypki i ze 3 składy. Mogą być nobody. Oraz kilkadzieścia km torów w obie strony :)
kolejarz14:
No dobra jeżeli jest taka walka o fps to proponuje zrobić chociaż od brzegu dolnego do Zielonej Góry lub Czerwieńska a kiedyś tam mozna rozwinąć swoje projekty.Ja dzis pojade do Głogowa potem wróce na ZG i porobie fotki infrastruktury(nastawni itp)Właśnie tak jak kolega @Tomek6996 fajnie wyglądałby wjazd na Głogów,potem z GłG na Zieloną Góre.
Albo dodatek do CE59 od Rudnej Gwizdanów zrobić odbitke w prawo do Rudnej Miasto potem przez Rynarcice,Koźlice do Lubina Górniczego.
surgeon:
--- Cytat: mk1992 w 20 Maja 2009, 08:55:35 ---No i to, że można śmiało zrobić układ torowy Wrocławia a spadek FPS nie będzie wcale tak tragiczny. Dzisiaj każdy ma przeważnie dobry sprzęt, więc problemy typu niski FPS są coraz rzadsze.
--- Koniec cytatu ---
Ja śmiem twierdzić, że mam całkiem niezły sprzęt. Nie ma to jednak znaczącego wpływu na podniesienie FPS w stresujących komputer obszarach .scn.
Innymi słowy to nie jest problem sprzętu, tylko problem .exe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej