Autor Wątek:  Wydzielone z "Nowości 2008 by Sakorius - Profeta - Sigman - EU05"  (Przeczytany 2570 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kurak303E

• PKP Intercity, Gdynia - kurs maszynistowski :)
  • Otrzymane polubienia: 0
Pewnie teraz kilka osób się na mnie obrazi, ale... podobno kabina BYŁA już gotowa. Jeden miesiąc, drugi miesiąc i nic.. No wybaczcie, ale doprawdy MaSzyna potrafi wyszlifować cierpliwość. Fajnie się to prezentuje, tylko mnie to irytuje trochę. Po jakiego robić ludziom smaku ""już prawie gotowe" a potem nic z tego nie wychodzi.

Skoro już jestem w temacie. Linia 61 - "zaraz po świętach"...

W najlepszych screenach też Sigman szpanuje SU45, a dizelpaka jak nie było tak nie ma. Bylibyście dobrymi dyrektorami PKP...

Wydzielam.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 14 Maja 2009, 14:54:10 wysłana przez Akvin »
Lubię SU45 :) Zapraszam na mój kanał, głównie o SU45 na YT - http://www.youtube.com/user/Gryszaq oraz Ełcką Galerię Kolejową - www.elkgk.cba.pl

Offline uetam

• Zasłużony dla Symulatora
  • Otrzymane polubienia: 6
Odp: Nowości 2008 by Sakorius - Profeta - Sigman - EU05
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Kwietnia 2009, 23:34:55 »
No to ja chce oficjalnie oswiadczyc, ze moja trasa jest ukonczona w 63% i nie bedzie na pewno wydana w ciagu najblizszych 12 miesiecy.
Dziekuje za uwage ;)

Offline kurak303E

« Odpowiedź #2 dnia: 26 Kwietnia 2009, 23:38:29 »
1.Przypadkiem nie BohunIC majstruje przy linii61?

2. "Będzie wydana w najbliższym czasie. Screeny z Ozimka dotyczą Linii 144 (T. Góry - Opole), która jest osobnym ''hobbystycznym'' projektem i nie ma nic wspólnego z L61 oprócz faktu że jest przedłużeniem od stacji Fosowskie na Opole. Nie chciałem zakładać kolejnego wątku więc pochwaliłem się w starym. Jak mi nie padnie HDD to po świętach i poprawkach będzie wydane."

Dziękuję za uwagę.
Lubię SU45 :) Zapraszam na mój kanał, głównie o SU45 na YT - http://www.youtube.com/user/Gryszaq oraz Ełcką Galerię Kolejową - www.elkgk.cba.pl

Offline Sakorius

• KB Serwis - Szczecin Dąbie
    • Sakorius Home Gallery
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Kwietnia 2009, 23:45:16 »
Ja kabiny EU07 nie robię. Poza tym, to że ktokolwiek tu coś robi, jest jedynie dobrą wolą, aby symek nie stal w miejscu, a nie przymusem. Problem tylko w tym, że symek to nie wszystko i są jeszcze inne rzeczy, które spowalniają pracę nad dodatkami. Jestem ciekaw, jak Tobie by szło działanie z dodatkami. To że są podawane _przybliżone_ terminy wydania DP2 i EP, nie oznacza, że się w tym terminie konkretnie ukażą, ponieważ nie zawsze jest czas lub po prostu brakuje chęci do działania przy dodatkach. Zastanów się zanim coś napiszesz, bo porównanie do dyrektorów PKP, jest nie na miejscu, bo dyrektorzy PKP nic nie robią za to kasę, a my coś robimy i nic z tego nie mamy. Nie możesz wytrzymać? Naucz się i zrób sam.
Pozdrawiam, Sławek

Offline bohunIC

• Ну погоди
  • Otrzymane polubienia: 14
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Kwietnia 2009, 23:59:01 »
1.Przypadkiem nie BohunIC majstruje przy linii61?

Dziękuję za uwagę.

No Panie kochany, nie podnoś mi ciśnienia w czaszce, jak ubolewasz nad brakiem dodatków i tras to sobie zainstaluj TRSa.
Tu są ludzie, którzy mają rodziny, prace i obowiązki domowe.

P.S, Jak chcesz się przejechać Linia 61 to kup sobie bilet na osobowy (EN57) z Lublińca do Cz. Osobowej :)

Offline kurak303E

« Odpowiedź #5 dnia: 27 Kwietnia 2009, 00:03:34 »
Ależ ja to wszystko rozumiem, nie cierpię na brak dodatków, tylko .po.co. podawać nawet przybliżony termin wydania, skoro nie zostanie on dotrzymany.

Sakorius masz rację, trochę za bardzo się rozpędziłem :)

Monczan_SP32

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 27 Kwietnia 2009, 09:25:18 »
Wiesz, przybliżony termin wydania może się zmieniać w zależności od tego, jak zmienia się przybliżenie ;-) Nie mówię tego ze złośliwością wobec autorów, broń Boże. Wskazuję tylko @kurak303E, że wszystko zawsze może się zmienić w, że tak to nazwę, planach wydawniczych.

Offline mechanik88

• ZbanowanyZbanowany
  • TROLL
« Odpowiedź #7 dnia: 27 Kwietnia 2009, 09:55:06 »
Obecnie prace nad większością modeli są zakończone i trwają ich betatesty. Termin wydania to prawdopodobnie połowa grudnia (na pewno jeszcze w 2008 roku;) ).

Skoro nie wiadomo kiedy wyjdzie to może warto wykasować to zdanie z tego wątku. Nie dość że wprowadza ono w błąd to jeszcze podważa wiarygodność spełnienia przez autora tego co tutaj jest napisane.

Offline Mihau

• Grafika - brak ciągnie z procka
  • Otrzymane polubienia: 18
« Odpowiedź #8 dnia: 27 Kwietnia 2009, 12:29:01 »
Panowie(i Panie) cierpliwości. Szykuje się przełom w MaSzynie, ale jak będziecie poganiali to to będzie się coraz bardziej odwlekało i zniechęcało twórców. Tak więc siedźcie cicho i czekajcie, a już niebawem wasza cierpliwość zostanie wynagrodzona.
Strażak-ratownik, kierowca OSP Susz

Offline mechanik88

• ZbanowanyZbanowany
  • TROLL
« Odpowiedź #9 dnia: 27 Kwietnia 2009, 12:46:35 »
Ale to nie chodzi o poganianie kogoś. Chwała im że za to że robią coś dla symulatora, tracąc może przy tym swój czas, który mogliby spędzić w inny lepszy sposób. Może gdyby ten pewny termin czyli 2008 rok nie został podany byłoby mniej zapytań i bulwersacji co do wydania. Ja osobiście jestem cierpliwym człowiekiem i na te packi nie czekam jakby nie wiadomo na co, ale myślę że cierpliwość naszego społeczeństwa symkowego została już przekroczona patrząc na co poniektórych.

Offline Sakorius

• KB Serwis - Szczecin Dąbie
    • Sakorius Home Gallery
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Kwietnia 2009, 12:59:37 »
Wątek na razie zamykam, otworzę gdy będę miał coś do zakomunikowania.
Pozdrawiam, Sławek

Offline REWIZOR

• Administrator
    • www.eu07.pl
  • Otrzymane polubienia: 32
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Kwietnia 2009, 13:10:29 »
Ja się jednak wtrącę :) Podzielam zdanie każdej ze stron, jestem na bieżąco więc krótko: rozumiem twórców ciężka robota i podziwiam ich za to, rozumiem userów, którzy rzeczywiście czekają na ciekawe dodatki (może w przypadku tych drugich rozumiem pytania oraz obawy opierając się przykładowo oczekiwaniu kilka lat na wydanie modeli @Barta, nie zdradzę chyba żadnej tajemnicy pisząc, ze jest bliżej niż dalej. Tak więc od siebie życzę jednej i drugiej stronie wytrwałości i cierpliwości :)
Pozdrawiam