Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Tunel i EN57...

<< < (3/3)

RooteK:
maciek_1988, u mnie FPS na Tunelu jest spoko.

A co do tej ścianki działowej w kabinie, fajnie by było zrobić kilka wersji kabin by każdego zadowolić.

defiler:

--- Cytat: maciek_1988 w 26 Marca 2009, 11:44:16 ---Wnioskuje po screenach ze z fps'em moze byc kiepsko :/ No ale cos kosztem drugiego.

--- Koniec cytatu ---

Widocznie masz archaiczny PC, skoro przejmujesz sie FPS'em. Ciagle to powtarzam i napisze raz jeszcze: Gdyby producenci gier komputerowych mieli podejscie w stylu: "jesli zrobimy sporo detali, ladna grafike itd, FPS bedzie lichy", to dzis w dalszym ciagu gralibysmy pewnie w Dyne Blaster i Pac Mana. Bardzo dobrze, ze autorzy tej scenerii nie zalowali szczegolow i masy obiektow. Tak wlasnie powinny wygladac SCN. W koncu to symulator! Im ladniejsze i bogatsze w detale trasy, tym przyjemniej sie jezdzi ( oczywiscie na normalnym PC ). Tunel rozni sie znacznie od wszystkich innych scenerii, poniewaz mozemy tam zobaczyc nie tylko niesamowita ilosc szczegolow ktore sprawiaja, ze otoczenie wyglada bardzo realistycznie, jak na mozliwosci MaSzyny ale takze ciekawe uksztaltowanie terenu, ktore nie przypomina niekonczacej sie plaskiej i monotonnej pustyni.
Bez wahania stwierdzam iz Tunel to przelomowa SCN w swiatku MaSzyny. Autorom naleza sie brawa! Taka trasa, dla mnie to w pewnym sensie dzielo sztuki ;)

Pozdr

maciek_1988:
Zgadza się, mam archaiczny komputer i co z tego? Przecież nie neguję nigdzie że lepiej wydawać trasy, gdzie jedyną atrakcją jest tor i semafor... Zresztą napisalem coś za coś i w tym kontekście chodziło mi właśnie o jakość- bo szczerze wolę ją od ilości. O scenerii mimo, iż nie miałem przyjemności i pewnie długo jeszcze nie będe miał okazji zabawić wiem od bardzo dawna i jej kibicuję (podobnie jak scenerii bohuna- lini 61). Jeśli chodzi o rozwój Maszyny bardzo cieszę się, że są wybitni pod pewnym względem ludzie którzy potrafią i co ważniejsze chcą ją ulepszać i upiększać, a nie same trolle tj. ja ;) które tylko żeruja na cudzej, ciężkiej i przewlekłej pracy. Chwała Wam Panowie za to. Jak będę bussinesmanem z dużą ilością pieniędzy, który nie ma ich na co wydawac z pewnością zainwestuję w nową rakietę i odpalę scenerie. Ale póki co jestem narazie tylko studentem bez kapitału ;) Pozdrawiam.

Ps. Dla mniej uważnych użytkowników chciałbym powiedzieć, że w poście jest delikatna nutka ironii. Proszę go nie traktować jako jakiś atak a jedynie kulturalna wypowiedź bo taka w moim zamierzeniu była.

Kolejarz:
Korzystając z utworzonego wątku chciałem zaprezentować nową kabine ED72. Obecne teksturowanie jest robocze. Jak tylko zdobędę dobre zdjęcia to zrobie fototekstury.
Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej