Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Tunel i EN57...
PEKAP:
Witajcie. Zmobilizowany przez REWIZORA (dziękuję za mobilizację), mimo braku wolnego czasu nadal brnę poprzez trudy tworzenia trasy i jednostek. Kible niedługo przejdą badanie przeprowadzone przez pracowników z zakładu "DEVS" a z trasą także planowane są pewne działania tyczące się jej temporalnej wersji... więcej nie powiem bo to TAJEMNICA! A oto kilka screenów:
REWIZOR:
No wreszcie :)
Właśnie wykonuję misję ratunkową.
Szopa:
Prędkościomierz w każdej jednostce jest umiejscowiony na innej wysokości-nie wszystkie EZT są takie same.
Sakorius:
@Pekap, dwie sprawy, nie poprawiłeś bryły dachu nad kabiną jednostki ;] to jedno, a drugie, to w kabinie kontrolki po lewej stronie są za blisko siebie. Poniżej fotka porównawcza.
PEKAP:
--- Cytat: Sakorius w 25 Marca 2009, 09:16:19 ---...nie poprawiłeś bryły dachu nad kabiną jednostki, w kabinie kontrolki po lewej stronie są za blisko siebie.
--- Koniec cytatu ---
Tak, o dachu cały czas pamiętam, lecz jakoś nie mam zacięcia, żeby go poprawić. No ale przed wydaniem będę musiał to i tak uczynić :) a kontrolki są już poprawione tylko screen jest z przedwczorajszej wersji kabiny. Nawet jakby się przyjrzeć screenowi to widać, że nie pasują one do fototekstury pulpitu :)
A, jeszcze przypomniało mi się, że przydałyby mi się zdjęcia na fototekstury białej kabiny jednostki (nie dotyczy wersji z kwadratowymi miernikami elektrycznymi) i zdjęcia na fototekstury kabiny ED72, bo te co posiadam są miernej jakości i musiałbym poświęcić dużo czasu na zrobienie z nich ładnych tekstur.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej