Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Lokalna kolejka dojazdowa.

<< < (3/5) > >>

mk1992:
@Grand już kiedyś myślałem nad stworzeniem trasy w stylu Katowice - Gliwice (oczywiście te dwie stacje w wersji zminimalizowanej, aby FPS nie był zbyt niski). Sceneria miała być fikcyjna, no ale jak to ze mną bywa, na planach się zaczęło i skończyło.

Mogę Ci zaoferować swoją pomoc, tzn. mam już jakieś tam pojęcie i umiejętności dotyczące tworzenia niewielkich przystanków, kilka peronów + tory + sieć trakcyjna + duperele w okolicy.

Daj mi dokładne informacje, czego byś ode mnie oczekiwał, a postaram się to zrobić.

Czekam na GG.

Pozdrawiam, @mk1992

marcepan:
Ja proponowałbym zrobienie wysokich peronów, charakterystycznych dla Trójmiejskiej SKM. Wtedy można by napisać misje z EW60 lub EW58. Ciekawym rozwiązaniem byłby też peron łukowy jak na stacji Gdynia Główna. To urozmaiciłoby trasę i uczyniło bardziej realistyczną.

pozdrawiam

Grand:
Pomysłów nigdy za wiele. Ale z tego co się orientuje nie ma dostępnej żadnej EW do prowadzenia z kabina ? (chyba że się myle bo nie jestem na bieżąco).
Podobaja mi się klimaty Tczewa i okolic, ale tak jak wyżej napisałem chcę stworzyć kolejkę dojazdową.
Szlak Gliwice - Katowice to wogóle zupełnie inna bajka nie związana z moim projektem, ale skontaktowałem się z mk1992, zobaczymy jak nam pójdzie współpraca.

Nie wiem czy jest sens wklejać screeny samych układów torowych - pewnie nie, dlatego troche potrwa zanim zobaczycie tutaj coś konkretnego. Wszelkie pomysły biore pod uwagę.
Pozdrawiam

Dolmio89:
Mamy w symku do prowadzenia EW58 i EW60 które zrobił EP08_015, więc wysokie perony są jak najbardziej wskazane.

Grand:

--- Cytat: Dolmio89 w 26 Marca 2009, 07:27:33 ---Mamy w symku do prowadzenia EW58 i EW60 które zrobił EP08_015, więc wysokie perony są jak najbardziej wskazane.

--- Koniec cytatu ---
Wpisałem do wyszukiwarki słowo EW60 i zupełnie nic nie znalazłem. Jesteś pewien ,że EW60 został wydany???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej