Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Lokalna kolejka dojazdowa.
Grand:
Witam,
chciałbym podzielić się pomysłem stworzenia trasy a’la SKM w Trójmieście. Niezależna i nie połączona z żadna inną linią kolejową.
Z jednej i z drugiej strony linia zakończona bocznicą dla EN57 + szopa/warsztat naprawczy.
W skrócie to byłoby na tyle, po co więcej opisywać gdy lepiej jest pokazać coś obrazowo, dlatego poniżej zamieszczam pierwszy screen z układem torowym bocznicy dla EN57.
Termin realizacji trasy jest nieznany, dlatego tutaj pytanie do administracji czy mogę prowadzić ten wątek, od czasu do czasu wrzucając coś nowego.
Oczywiście. Po to jest dział "na warsztacie".
Quark-t
Pozdrawiam
Mytnik:
Coś nie widać tego screena
Wojcio1991:
To kliknij na niego i zmaksymalizuj okienko.
Żuk:
Grand już kiedyś ale to bardzo dawno rozmyślałem nad stworzeniem takiego projektu, ale brak czasu, rodzina, pojawienie się dziecka w domu ograniczyło mój czas do minimum.
Mógłbym Ci pomóc nad tworzeniem układu torowego, ustawianiem semaforów, wskaźników ( ogólnie infrastrukturę kolejową ).
W otoczeniu SKM'ki prowadzony jest również ruch pasażerski i towarowy i takie moje pytanie; czy planujesz układ torowy tylko dla SKM'ki czy również tory PLK, które w większości trasy biegną w zdłuż linii SKM, a także ruch SKM odbywa się po torach PLK?
REWIZOR:
Żukowo poległo ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej