Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Proszę o pomoc odnośnie programu do tworzenia tras.
Bogdan Pawlicki:
Dzień dobry. Mam takie pytanie. Czy ktoś z użytkowników mógłby mi podać link do programu w którym tworzy się trasy do MaSzyny? Bo jakoś tak nabrałem ochoty do stworzenia kilku nowych tras realnych.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Patrykos:
Mam obawy, że z Twoim podejściem, nie zrobisz nawet 1 km trasy. Podstawowym programem jest 3dstudio max, który jest płatny. Możesz tworzyć w darmowym gmaxie, lecz niezłe kwiatki niekiedy przy nim wychodzą.
ST44-003:
--- Cytat: Patrykos w 08 Marca 2009, 14:32:52 ---który jest płatny
--- Koniec cytatu ---
Jesteś pewien? ;]
--- Cytat: Bogdan Pawlicki w 08 Marca 2009, 14:29:26 ---Bo jakoś tak nabrałem ochoty do stworzenia kilku nowych tras realnych.
--- Koniec cytatu ---
Powiem Ci, że większość tras realnych nie zostało dokończonych, ze względu na trudność ich tworzenia. Najłatwiej jednak tworzyć trasy fikcyjne, które często są lepsze od tych realnych :)
Pozdrawiam :)
pol102:
--- Cytat: Patrykos w 08 Marca 2009, 14:32:52 ---Mam obawy, że z Twoim podejściem, nie zrobisz nawet 1 km trasy. Podstawowym programem jest 3dstudio max, który jest płatny. Możesz tworzyć w darmowym gmaxie, lecz niezłe kwiatki niekiedy przy nim wychodzą.
--- Koniec cytatu ---
Herezje tworzysz. Podstawowym programem do tworzenia realnych tras jest edytor Jarka. W maxie to można robić trasy fikcyjne. Zrobienie fikcyjnej trasy zajmuje duuuużoooo czasu, a realna to czas nieokreślony.
RooteK:
Jeśli o realne scenerie chodzi to najlepszy jest edytor wbudowany w starter kolegi Ra :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej