Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Nowe kabiny i pociągi np. SM31 do prowadzenia

<< < (2/3) > >>

Bart:

--- Cytat: "sq1mhv" ---Czy moglybiście (np. ktoś z autorów Maszyny) zrobić kabiny do lokomotyw SM42, SM31, EP09, EL16, SM03, SU45, ST44, SU46 i do Ty2 ???
--- Koniec cytatu ---

Ok ja z chęcią zrobię tylko słaby jestem z grafiki 3D więc miałbym prośbę do kogoś żeby ktoś zrobił, napisał skrypty i grafikę 3D i podesłał to mi a ja sie podpiszę jako autor tych kabin, więc jak? ;-)))))))))

LUDZIE!! NIE PISZCIE CO BY SIĘ PRZYDAŁO I CO "CHCIAŁBYŚ" ŻEBY BYŁO. TEAM AUTORÓW DOSKONALE WIE O TYM! PROJEKT NIE JEST SKOŃCZONY WIĘC W CZASIE NAJBLIŻSZYCH 10 LAT WSZYSTKO TO BĘDZIE!!

Sm42:
No nie ,normalnie ręce opadają.Po takich postach tworzą się o tym forum złe opinie.Jedną z takiech znalazłem na forum Trainz'a, oto ona:

--- Cytuj ---To forum zaczyna już się mi mylić z forum Maszyny gdzie głównie pojawiają się polecenia co mają chłopaki zrobić.
--- Koniec cytatu ---

I niestety musze się z ową opinią :(
P.S. A kabiny najlepiej sam zrób...

Pozdrawiam

McZapkie:
No wlasciwie to ja mam odwrotna opinie - to co sie dzieje na tym forum
przypomina to, co sie dzialo na ś.p. forum MSTS (gover), oraz to co sie dzieje na forum TRainz - czyli mentalność dzieci w stylu "tato kup mi te kolejke".

I przede wszystkim dział Propozycje stracił racje bytu - ważne rzeczy zupełnie nikną w natłoku powtrzanych ciągle i od dawna oczywistych spraw.

Etek41:

--- Cytuj ---No nie ,normalnie ręce opadają.
--- Koniec cytatu ---

Racja w 100%

--- Cytuj ---Po takich postach tworzą się o tym forum złe opinie.

--- Koniec cytatu ---

Po prostu ludzie nie umieją docenić ludzkiej pracy i tyle.

uetam:
"A kiedy beda wycieraczki i lusterka??"
znacie to?:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej