Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Nowe kabiny i pociągi np. SM31 do prowadzenia

(1/3) > >>

hunter:
Witam.

Mam jedną propozycję. Czy moglybiście (np. ktoś z autorów Maszyny) zrobić kabiny do lokomotyw SM42, SM31, EP09, EL16, SM03, SU45, ST44, SU46 i do Ty2 ??? Bo ja jestem początkujący i nie znam jeszcze dokładnie jakie ją wymiary i jak je zrobić ;) . I jeszcze dodatkowe pliki *.chk, żeby można było nimi pojeździć ???

Pozdrawiam.

Adam88:
Nie jestem pewien na 100% ale w tym symku chyba sie nie pojawią loki spalinowe dopiero w nebuli będą chyba nie jestem tego pewien.

Gneisenau:
Nie czytał FAQ!! Banana mu :P

Nemeczek:
Haha.... może przepuścił to bo ja jakbym nie przeczytał to bym za chiny nie ruszył z miejsca :D

Maciu:

--- Cytat: "sq1mhv" ---zrobić kabiny do lokomotyw SM42, SM31, EP09, EL16, SM03, SU45, ST44, SU46 i do Ty2 ???.
--- Koniec cytatu ---
Troche dluga twoja lista zyczen...

--- Cytat: "sq1mhv" ---
 I jeszcze dodatkowe pliki *.chk, żeby można było nimi pojeździć ???

Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---

Ooo, jeszcze pliki *chk, oczywiscie, zaraz zabieram sie do roboty i bede innych prosil o pomoc... A teraz tak na serio, ten symulatr powstal i sie dalej rozwija, tylko dlatego ze co poniektorzy z tego forum poza takim gadaniem jak twoje, to cos postanowili zrobic... wiec moze bys rozwazyl taka opcje, jak sprobowac samemu?? Teraz na warszatacie jest Nebula i nie wydaje mi sie ze duzo wiecej rzeczy do obecnej wersji symulatora zostanie zrobionych. :)

pozdro, Maciu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej