Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Zwierzyniec z radiem

<< < (5/5)

Charlie89:
Przepraszam że robie po trochu OT ale nie chce tworzyć oddzielnego wątku. Chodzi mi o to że po instalacji owego radia na Zwierzyńcu mam dosyć duży problem. Radio śmiga w najlepsze i chwała za to autorowi, nie wiem jednak czy od tego ale mam bardzo duże wahania FPS zwłaszcza podczas zmiany sygnałów symek przycina się na 2-3s, na Drawinowie w ogóle nie da się jeździć a wcześniej miałem tam min 25 FPS. Czy ktoś ma coś podobnego? Czy to w ogóle może być przez tą paczkę, jeśli nie to od czego? 

Winger:
Upewnij się że masz wyłączone logowanie uruchamiania i logowanie parametrów fizyki i sprawdź czy działa normalnie.

filip2h:

--- Cytat: Winger w 02 Marca 2009, 19:38:46 ---Upewnij się że masz wyłączone logowanie uruchamiania i logowanie parametrów fizyki i sprawdź czy działa normalnie.

--- Koniec cytatu ---
To raz, a dwa ja u siebie nie zaliczyłem spadku żadnego. Wszystko jak śmigało tak śmiga i na testach raczej też nikt się nie skarżył na to.

Charlie89:
@filip2h w żadnym wypadku nie chce obwiniać ciebie ani twojego dodatku, szukałem tylko przyczny problemu;) Wigner miał racje miałem włączone obie te funkcje (tylko jakim cudem się włączyły?).
Dzięki za pomoc a tobie filip2h, dziękuję za dodatek, kawał dobrej roboty! Aha czekamy na więcej:)

Graco:
U mnie po wyjeździe z Kociar jadąc po niewłasciwym dojeżdżam do wiazdowego na następną Stacje, gdzie zawsze stoi Tamara z ładownym. I na tym wjazdowym nie wyswietla mi się droga wolna, tylko cały czas stoi S1. coś jest nie tak, bo stoje juz chyba z piętnascie minut i nic.

« Dodano: 03 Marca 2009, 11:16:15 »Zapomniałam dodac że to jest sceneria z Pospiesznym. Sorry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej