Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Zwierzyniec z radiem

(1/5) > >>

filip2h:
Witam. Chcę zaprezentować mój pierwszy dodatek do symulatora. Jest to radio w misjach z pociągiem pośpiesznym oraz towarowym. Co kilka minut możemy usłyszeć coś w radiu. Numery są fikcyjne i nie pokrywają się z tymi w sumku, ale niektóre sekwencje są kierowane do nas. Chociaż w niewielkim stopniu uralnia i uprzyjemnia symulację. Dźwięki były testowane u mnie wiele razy na exe Kursa i nie występowały żadne problemy. Przeszły też test dodatków.
PROSZĘ PRZECZYTAĆ PLIK "readme.txt"

Link: http://eu07.pl/userfiles/3989/Zwierzyniec_z_radiem.rar

Życzę miłego słuchania.
Pozdrawiam,
filip2h

pawelpiotr19:
Jak narazie moim zdaniem wszystko działa, tylko niektóre nagrania troche piskliwe ale chyba tak ma być.

filip2h:
No wiesz... jak chodzą przetwornice, sprężarka oraz silniki trakcyjne przy 100km/h, to musi być słychać ;) A to nie jest RMF FM by grało miło, sympatycznie i przyjemnie :P

filip2h:

--- Cytat: brave w 27 Lutego 2009, 14:57:02 ---Czekam na radio do następnych scenerii :)

--- Koniec cytatu ---
Dziękuje. Jeśli dostane materiały czyli nagrania kolejowe (dobrej jakości) od userów to będą kolejne scenerie. Ja niestety nie mam skanera i nie mam możliwości rejestrowania radia.

krzaq:
Wszystko fajnie gra i buczy, ale jest jedno duże ALE: Od kiedy wprowadza się ruch w odstępie posterunków następczych na szlaku nie podzielonym na odstępy?
W tym przypadku należałoby wydać rozkaz pisemny N i podyktować w nim rubrykę 1 i 6 z informacją o pociągu roboczym.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej