Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Budynki PKP, szafy, rozdzielnie, przystanki

<< < (5/6) > >>

Sakorius:

--- Cytat: Rozi w 09 Lutego 2009, 01:38:10 ---Jak dostarczysz zdjęcia ja mogę wykonać modele i mapowanie. Nie wiem na czym miała by polegać praca Janusza, ale ja jestem gotów (mogę wykonać modele i mapowanie).

--- Koniec cytatu ---
No tak, zapomniałem że @J@n3K zajmuje się zdjęciami, a Ty modelami ;) Odezwę się wieczorem na PW.

Rozi:
Kolejny model. Na stację. Myślę, że ludzie potrzebują usiąść :) Model ma aż 394 poly, ale tego nie dało się uniknąć, nie chcąc mieć kwadratowych siedzeń :) Zdjęcia nadesłał @Krzysiek626, za co dziękuję.

Zdjęcie

« Dodano: 18 Lutego 2009, 08:39:49 »Kolejny stacyjny dodatek. Posiada 86 Poly. Zdjęcia nadesłał @Krzysiek626 za co dziękuję. Ups, dopiero teraz zauważyłem. Ta skrzynia co jest u góry, nie zgadza się przód z bokiem, ale to poprawię :) Screen:

bohunIC:
To ostatnie wygląda jak okap kuchenny :) A tak serio to gdybyś mógł zrobić coś z okolic przytorza, te wszystkie szafki, bajery i może ktoś w końcu zrobi porządne sterowanie automatyczne zwrotek z grzałkami. Ładnie modelujesz więc zachęcam do podjęcia się tego.

Paul:
Robiłem modele napędów (brakuje jeszcze paru, np. EEA4, skrzynek EOR, wersji dla wykolejnic, modeli latarń do wstawienia na posterunkach z przebiegami manewrowymi niezorganizowanymi), ale narazie nie mam do nich tekstur. I nie mam jeszcze konkretnego pomysłu jak je wstawiać - chyba najlepiej jako osobne ince, wstawiane do modelu rozjazdu jako parametr? Nie wiem jak z rozjazdami krzyżowymi. Chociaż i tak niektóre modele trzeba by było ręcznie wstawić (rygle, EOR). Albo jakoś skryptami. Modele rozjazdów też mam na warsztacie (o poprawionych wymiarach: http://www.kontrakt-bhp.com.pl/paul/projektowanie/rozjazdy.png)

Rozi:
Dwa nowe "budynki" :P
Dziękuję @Mechatronikowi za zdjęcia :) Jak widać, każde zdjęcie idzie wykorzystać :)

« Dodano: 12 Sierpnia 2009, 03:43:32 »Może pod 3D Maxem wyglądają drętwo, ale w akcji na scenerii dużo lepiej (już wkrótce).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej