Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wagony 111a/112a ...

<< < (5/11) > >>

FLOYD:
Chciałbym napisać że projekt wagonu 111a nie umarł. Pojawiło się parę problemów technicznych, których rozwiązanie zajęło mi trochę czasu i spowodowało że musiałem prawie od początku zacząć . Niestety brak czasu skutecznie spowalnia pracę dlatego też ciężko mówić kiedy to skończę. Poszukuję bardzo zdjęcia wózka 4ANC bez pudła coś takiego jak w załączniku tylko że to od EN57, więc jak ktoś ma takie zdjęcie lub ma możliwość zrobienia to bardzo bym prosił. Podsyłam także screena z tego co mam obecnie zrobione, elementy gdzie jest tekstura są już ukończone. Obecnie zaczynam pracę nad wózkiem, dlatego też bardzo pomocne dla mnie było by takie zdjęcie.

rotax:
Nie wiem czy zdjęcie potrzebne jest Ci do odwzorowania czy do tekstur, jeżeli do tego pierwszego to może to Cię zainteresuje. Swego czasu miałem się zabierać za modelowanie 111A, ale widzę, że całkiem ładnie to wychodzi :) Mam też rysunek bonanzy (za która też się od dawna zabieram). Gdybyś w przyszłości planował, a ja nie zdążę nic zrobić, to też mogę podrzucić.

FLOYD:
Dziękuję bardzo, to nawet lepsze jak zdjęcie jest i podrzuć to co masz, a także czy posiadasz może opis do tych oznaczeń ?

FLOYD:
Oto parę screenów z prac nad wózkiem.

rotax:
Muszę przyznać, że prezentują się rewelacyjnie. Życzę owocnej pracy, a na model czekam z niecierpliwością.

Nie pisz postów wyrażających tylko Twoje poparcie jakiegoś pomysłu lub czyjegokolwiek dzieła. Jeśli nie masz nic więcej konkretnego do powiedzenia - nic nie pisz.
Akvin

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej