Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Sceneria manewrowo3.

<< < (15/21) > >>

Charlie89:

--- Cytat: pozdze w 11 Lutego 2009, 23:52:45 ---U mnie na testach było tak ,że się zatrzymywał, bo AI nie potrafiło normalnie wyhamować do 40km/h. Po odhamowaniu składu ST44-1037 ruszał dalej na stację gdzie jeszcze raz niepotrzebnie hamował ;) . Poczekałeś chwilę po zatrzymaniu się tego składu czy od razu zniecierpliwiony wciskasz F10?

--- Koniec cytatu ---

Czekałem napewno ponad 10 minut bo przeleciały mi za ten czas na aimpie 2 piosenki Sabatonu ;) hehe

pozdze:
1. Nie zamieniłeś tego ST44_new na jakiegoś starego?
2. Używasz diesel exe 735 kB?
3. Zmieniałeś wagony w tym felernym składzie?
4. Zmieniałeś na własną rękę pliki .mmd lub .chk w katalogu dynamic/pkp/st44_new ?

Charlie89:

--- Cytat: pozdze w 12 Lutego 2009, 20:59:12 ---1. Nie zamieniłeś tego ST44_new na jakiegoś starego?
2. Używasz diesel exe 735 kB?
3. Zmieniałeś wagony w tym felernym składzie?
4. Zmieniałeś na własną rękę pliki .mmd lub .chk w katalogu dynamic/pkp/st44_new ?

--- Koniec cytatu ---

1. Nie
2. Tak
3. Nie
4. Nie

Nie wiem co jest :) Za czwartym razem gagar zatrzymał się i po 10 sekundach poprostu ruszył i wszystko śmigało dalej. To chyba jednak AI. Tak że problem teoretycznie rozwiązany.
Pozdrawiam! ;)

jageer:
St44-1037 Null Track. Dziwne, bo do tej pory wszystko śmigało w porządku. Przy zjeździe do szopy gagara tak wyskoczyło. Dziwne :/ ...

nowy05:
No w końcu udało mi się uruchomić trasę ale pojawia się kolejny problem, gagar zjeżdżający na szopę przejeżdża całą i wywala mi null track.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej