Autor Wątek:  Poszukuję osoby do stworzenia modeli  (Przeczytany 3721 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline J@n3K

• Kolejowe Podlasie
  • Otrzymane polubienia: 0
Poszukuję osoby do stworzenia modeli
« dnia: 26 Stycznia 2009, 14:37:38 »
Witam wszystkich użytkowników. Poszukuję osoby, która będzie chciała współpracować przy tworzeniu modeli do symulatora (ja ze swojej strony mogę przesyłać zdjęcia na tekstury) na użytek trasopisarzy. Niestety sam nie potrafię modelować stąd ta prośba. Po drugie jeżeli ktoś potrzebuje konkretnych elementów infrastruktury, to w miarę możliwości mogę pomóc: zrobić zdjęcia, pomierzyć etc. Jestem otwarty na wszelką konstruktywną krytykę, ponieważ to moja pierwsza pomoc przy tworzeniu rzeczy do Symka.

Pozdrawiam, Janusz.
« Ostatnia zmiana: 03 Lutego 2009, 21:56:41 wysłana przez J@n3K »
Zawsze chętny do pomocy, w razie potrzeby prosze pisać na PW lub GG.

Offline bohunIC

• Zasłużony dla Symulatora
  • Ну погоди
  • Otrzymane polubienia: 14
Odp: Poszukuję osoby do stworzenia modeli
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Stycznia 2009, 21:18:20 »
Senior, jeśli mogę zasugerować to jak chcesz aby ktoś ci pomógł to chociaż daj kompletne zdjęcia, jak wiesz każdy model to ''sześcian'' a masz ino frontowe fotki a boki kaj poszły? No i oczywiście zapodaj informację że budynek jest 10m szeroki 3, wysoki i z takimi danymi to już ktoś się szarpnie i pomoże. Tak ja to widzę, ale ja modeli nie umiem robić.

Offline Sm 42 driver

• Trasopisarz
  • Otrzymane polubienia: 88
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Stycznia 2009, 21:31:32 »
@bohun: Nie ma z tym problemu, ale po co wystawiać wszystkie foty? Można sobie wybrać obiekt i napisać prośbę do autora o pozostałe zdjęcia ;] Ja dostałem foto wybranego obiektu z każdej strony ;]

Offline bohunIC

• Zasłużony dla Symulatora
  • Ну погоди
  • Otrzymane polubienia: 14
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Stycznia 2009, 21:41:28 »
Nie mylmy dwóch systemów walutowych, kolega napisał z prośbą o pomoc i ja napotkałem na ten wątek a że lubię pomagać jak potrafię to pozwoliłem sobie zasugerować kilka rzeczy. Może ktoś pomoże koledze?

A dlatego lepiej wystawiać kompletne foty żeby nie tracić czasu!
« Ostatnia zmiana: 28 Stycznia 2009, 21:43:11 wysłana przez bohunIC »

Offline J@n3K

• Kolejowe Podlasie
  • Otrzymane polubienia: 0
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Stycznia 2009, 14:17:54 »
Zaktualizowałem pierwszy post. Dodałem linki do paczek i pomierzyłem dzisiaj część obiektów (wymiary są dodane jako załączniki). Resztę postaram się zrobić jutro bądź pojutrze. Wrzuciłem także poprawki do ASDEK'a, gdyż jest już "potraktowany" spray'em. W razie pytań pozostaję do Waszej dyspozycji.

Pozdrawiam, Janusz.

Pliki do publikacji na Forum muszą być umieszczane wyłącznie na serwerze eu07.pl poprzez stronę http://eu07.pl/upload/
Proszę zapoznać się z Regulaminem i poprawić te linki.
Akvin
« Ostatnia zmiana: 29 Stycznia 2009, 14:25:30 wysłana przez Akvin »
Zawsze chętny do pomocy, w razie potrzeby prosze pisać na PW lub GG.