Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Propozycja urealnienia symulatora.
AtapiCl:
--- Cytat: brave w 28 Stycznia 2009, 09:36:12 ---Czy można by w MaSzynie zrobić coś takiego że np. jedziemy sobie szlakiem, i dostajemy na SBL czerwone światło. Musimy się zatrzymać przed nim i dopiero możemy jechać dalej, z prędkością 20 km/h.
Można by było też zrobić jazdę po torze niewłaściwym.
To na pewno nadało by realności MaSzynie
--- Koniec cytatu ---
To zależy od trasopisarzy... Scenerie, które są aktualnie tworzone mają różne nietypowe zdarzenia. Również nietypowa sygnalizacja się znajdzie ;]
--- Cytat: Monczan_SP32 w 28 Stycznia 2009, 09:40:37 ---Z tego co wiem, to jak dostaniesz na SBL s1, to stoisz, nie jedziesz. Jeżeli SBLka zwariuje, i masz "choinkę", to wtedy można to uznać za sygnał niepewny, i wtedy ma zastosowanie reguła, o której mówisz.
--- Koniec cytatu ---
Nie masz racji... Wystarczy, że np. będzie przepalona żarówka w komorach zielonego/pomarańczowego, że odcinek będzie leżał itd...
Mytnik:
--- Cytuj ---A trasę Zwierzyniec choćby Kolega widział?
--- Koniec cytatu ---
Widział, widział. :)
Tylko chodzi mi żeby coś takiego można by było dodać do istniejących już tras, jako nowe misje.
Małe odbiegnięcie od tematu, ponieważ nie chcę zakładać nowego by nie zaśmiecać forum.
Czy da się do symka dodać mgłę ??
Widziałem na niektórych screenach, że było ją widać.
Tylko nie wiem jak ją ustawić.
Złożone
Quark-t
AtapiCl:
Widziałem, że edytowałeś poprzedniego posta w celu dodania tej wiadomości. Ale usunąłeś tamten wpis i wysłałeś nową wiadomość. I po co się pytam?
--- Cytat: brave w 28 Stycznia 2009, 09:51:40 ---Tylko nie wiem jak ją ustawić.
--- Koniec cytatu ---
Szukajka nie gryzie - terminu 'wpisy atmo light' poszukaj...
Mytnik:
Szukałem.
Nic o mgle nie znalazłem.
AtapiCl:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,8407.0.html
Ja jakoś znalazłem... Na pierwszej stronie wyników było przy haśle wyszukiwania: 'atmo mgła'.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej