Pytanie brzmi:
Czy Ci, którzy mają i rozdają mają na tyle odwagi, by się do tego przyznać całemu światu? Pewnie nie - lepiej jest udawać głupiego...
Pewnie, że nie mają odwagi (piszę ogólnie bez wskazania na konkretne osoby). Tak to jest z "anonimowością" w sieci... .
Z drugiej strony powinno się zakazać publikowania na forum screenów, filmów itp z kabiną @Barta. Oczywiście chodzi mi tylko o zakazanie tego osobom, które weszły nielegalnie w posiadanie takich dodatków. Takie zachowanie z ich strony to przejaw (za przeproszeniem) bezczelności wobec innych użytkowników forum.
Mnie akurat kabiny Barta jakoś nie "bawią". Przyznam wszem i wobec, że ich nie mam i nie miałem, i jakoś nie bardzo mi na nich zależny (201E pack starcza ;p). Ale wkurza mnie jak znajdzie się taki jeden lub kilku, którzy nie mają prawa czegoś posiadać a na bezczela jeszcze się tym chwalą na ogólnym forum.
Wg mnie trzeba temu położyć kres, bo oni kpią z
uczciwych użytkowników Symka. Później wysłuchujemy, że "ten ma a ja nie" albo "ja też chcę takie", itp.
Ile można czytać podobne teksty ? ?
Pozdrawiam.
EDIT@ST44-003, do mnie też ktoś kiedyś pisał na GG z podobnym problemem..., tylko ja go delikatnie mówiąc zignorowałem :D (może to był mój błąd ;) ).
@libertyn89, kto rozprowadza, ten rozprowadza. Ja do tej dwójki się nie zaliczam.
W takim razie mamy zwycięzcę! ;), dzisiaj wygrywa Pan m...... g..... ;).