Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

z lini61, lecz nie tylko...

<< < (14/27) > >>

ISDR:
Służba na towarowym2 będzie miała swoją kontynuację. Prowadzimy ET22-1060 z beczkami dalej do Ozimka.

Niebugoclaw:
A ja się spytam czy nowa służba na tym pośpiechu będzie kontynuowana aż do Częstochowy (może Osobowej)??

REWIZOR:
Częstochowa Osobowa nie wyjdzie z powodu niby pierdoły ale ważnego elementu, braku zdjęć otoczenia. Tym samym leży w schowku, mam nadzieję, że ktoś z aparatem zrehabilituje się na wiosnę.

Benek:

--- Cytat: Niebugoclaw w 14 Stycznia 2011, 18:26:09 ---A ja się spytam czy nowa służba na tym pośpiechu będzie kontynuowana aż do Częstochowy (może Osobowej)??

--- Koniec cytatu ---
Nie. Na razie mam mnóstwo innej pracy. Chyba, że ktoś inny to napisze. Niewykluczone, że w przyszłości to zrobię. Poza tym jest służba Lubliniec - Częstochowa na pośpiechu. Ale może Ty napiszesz? Nic nie stoi na przeszkodzie, byś to zrobił. Wystarczy notatnik, starter Ra, by mieć podgląd terenu, oraz chęci do nauki :)

Niebugoclaw:
W sumie bawiłem się trochę eventami na pewnej trasie, gdybym dostał spis wszystkich torów, zwrotnic, semaforów to mógłbym spróbować ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej