Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

z lini61, lecz nie tylko...

<< < (13/27) > >>

bohunIC:

--- Cytat: ZiomalCl w 03 Grudnia 2010, 17:46:41 ---...czas zerwać z tworzeniem nowych tras z użyciem niewymiarowych elementów.

--- Koniec cytatu ---

Ta trasa nie jest nowa, zacząłem ją robić jakieś 4 lata temu :) Będę, szczery - nie przewiduje robić dalej/rozwijać trasy, poprostu chce skończyć co zacząłem dawno temu i mieć jak to się mówi ''czyste sumienie''. Ja będę sobie jeździł tak jak jest, nie przeszkadza mi to.

Powód dla którego nie poprawie tej sieci to czas, ja już nie mam 18lat i 90% mojego czasu pochłaniają obowiązki rodzinne, dom itd, jak mam wolną chwile to wole pojechać za miasto albo posiedzieć w ogrodzie. Taka smutna prawda - też WAS to czeka :)

AtapiCl:
Inaczej - zrób poprawione elementy, a scenerie z nimi będą powstawać później :)

piotpal:
Skoro w przyszłości wyjdzie ta trasa, może ktoś miałby ochotę się pokusić o zrobienie ruchu pociągów w oparciu o istniejący kiedyś rozkład jazdy? Posiadam do tego materiały (rozkłady srjp, dodatki itp.) i mógłbym wykonać wykresy ruchu. Ktoś tylko musiałby to przenieść na trasę.

AtapiCl:
Problem w tym, że maszyna w chwili obecnej do takiego ładnego prowadzenia ruchu przez AI się nie nadaje.

Benek:
Służba na pospiesznym, odcinek Ozimek - Lubliniec. Wzorowanie na TLK61108. Pociąg relacji Wrocław Główny - Białystok przez: Opole, Częstochowę, Piotrków Trybunalski, Warszawę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej