Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Zdjęcia pulpitu EP09.

(1/3) > >>

Szymoniak:
Potrzebuję/Poszukuję wszystkie zdjęcia kabiny EP09(zmodernizowanej najlepiej). Przydatne jest mi każde zdjęcie. Jest mi to niezmiernie potrzebne. Najbardziej potrzebny mi jest manometr nr 4 czyli hamulca postojowego który został przeniesiony i wszystkie podpisy(żółte naklejki) mano i załączników oraz zdjęcia Volto. Najlepiej zdjęcia w dużej rozdzielczości lecz i tak będę wdzięczny za każde.
Pozdrawiam.

rusek:
Potrzebujesz te zdjęcia do Maszyny czy do własnego użytku? Jeżeli do symulatora to mam już gotowe modele wraz z teksturami nowych ampero/voltomierzy. Jesteś zainteresowany?

Szymoniak:
Do Maszyny. :p No to jeśli można by je prosić, a co to za modele??

Ryszard-san:

--- Cytat: Szymoniak w 09 Stycznia 2009, 21:11:07 ---Potrzebuję/Poszukuję wszystkie zdjęcia kabiny EP09(zmodernizowanej najlepiej). Przydatne jest mi każde zdjęcie. Jest mi to niezmiernie potrzebne. Najbardziej potrzebny mi jest manometr nr 4 czyli hamulca postojowego który został przeniesiony i wszystkie podpisy(żółte naklejki) mano i załączników oraz zdjęcia Volto. Najlepiej zdjęcia w dużej rozdzielczości lecz i tak będę wdzięczny za każde.
Pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli nadal potrzebujesz to mogę wysłać (dokładne 22MB), proszę o meila na PW
Wersja zmodernizowana (z białymi manometrami)

mejdzel:

--- Cytuj ---Email:    szymonsiminski@onet.eu
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej