Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Zdjęcia pulpitu EP09.

<< < (2/3) > >>

EU07-483:

--- Cytat: Ryszard-san w 10 Stycznia 2009, 14:40:36 ---Wersja zmodernizowana (z białymi manometrami)

--- Koniec cytatu ---

Z białymi? W EP09 po NG manometry są czarne. Amperomierze i voltomierze za to są białe, wyraźne i duże.

MuNiO:

--- Cytat: Ryszard-san w 10 Stycznia 2009, 14:40:36 ---Jeśli nadal potrzebujesz to mogę wysłać (dokładne 22MB), proszę o meila na PW
Wersja zmodernizowana (z białymi manometrami)

--- Koniec cytatu ---

Udostepnij gdzies bo wiele osob chcialo by zobaczyc nowa kabine.

EU07-483:
Proszę bardzo - nawet z podświetleniem ;-)

Ryszard-san:

--- Cytat: EU07-483 w 11 Stycznia 2009, 15:13:22 ---Z białymi? W EP09 po NG manometry są czarne. Amperomierze i voltomierze za to są białe, wyraźne i duże.

--- Koniec cytatu ---

Witam, pierwsze epoki po naprawie głównej miały, białe manometry (nie pamiętam ile sztuk - ale tak ok 5-7), potem zaczęliśmy zakładać manometry czarne. EP09-07 - miała inne przyrządy niż reszta (stoi obecnie w ZNLE na NR). Część lokomotyw, ma przyrządy podświetlane żarówkami, a część diodami.
Acha EP09-07 traci wiadra.
Pozdrawiam Ryszard
Ps. ponad rok spędziłem na epokach przy naprawie głównej, więc wiem co mówię.
Pps. tu są fotki;

Edit: REWIZOR

EU07-483:

--- Cytat: Ryszard-san w 12 Stycznia 2009, 18:52:50 ---Witam, pierwsze epoki po naprawie głównej miały, białe manometry (nie pamiętam ile sztuk - ale tak ok 5-7), potem zaczęliśmy zakładać manometry czarne. EP09-07 - miała inne przyrządy niż reszta (stoi obecnie w ZNLE na NR). Część lokomotyw, ma przyrządy podświetlane żarówkami, a część diodami.

--- Koniec cytatu ---

Mniej, bo pierwsze sztuki trafiły do Krakowa i żadna nie ma takich manometrów. To co tu pokazujesz są to oryginalne manometry z EP09.

--- Cytat: Ryszard-san w 12 Stycznia 2009, 18:52:50 ---Ps. ponad rok spędziłem na epokach przy naprawie głównej, więc wiem co mówię.
--- Koniec cytatu ---

Nie wątpię, ale jednak chyba się mylisz - zdjęcia które pokazałeś nie przedstawiają lokomotywy po NG. Jeśli były robione w ciągu ostatnich dni lub tygodni to mogę nawet zaryzykować numer owej maszyny - jest to 047 lub 045 (ale raczej to pierwsze). Tylko tak się składa, że obie maszyny nie są na NG a na NR.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej