Efekt jest taki, że piszą durne posty, a potem się tłumaczą, że nic znaleźć nie mogli.
Ja też kiedyś byłem taki naiwny, aby wierzyć, iż wystarczy dodać narzędzia, bajery, ułatwienia, tutoriale itd.
Durne posty jak były tak będą.
Jak ktoś chce coś znaleźć to znajdzie, jak ma napisać durnego posta, to napisze. Kwestia tylko jak się będzie i czy w ogóle tłumaczył z tego durnego posta.
Najskuteczniejszym pozbyciem się durnych postów, to niestety mutować delikwenta.
Inna sprawa, że podział działów forum jest zupełnie nieżyciowy i szukając czegoś konkretnego trzeba przetrząsnąć wszystkie działy.
Admini, skoro Ra no co tu dużo mówić, ma chłop talenciora, to "wykorzystajcie" to.
Nie chcę tu za nikogo decydować, ale myślę, iż jakby Ra dostał admina, to wiele pożytecznych rzeczy mógłby zrobić.
Choć na moje, to za dużo się nazbierało, żeby to jakoś porządkować i mogą pojawić się dylematy, gdzie wątek zakwalifikować (może można będzie zastosować równoległość wątku w działach- czyli, iż wątek może być w więcej niż w jednym dziale). Nie wiem czy będzie można ten proces automatyzować (ja sobie tego nie wyobrażam), ale może "coś" wymyślicie. Można też stowrzyć np. równoległe forum, które na razie będzie niedostępne, a na nim Ra o ile będzie miał chęć eksperymentować. Byłoby to jakoś ocenione przez adminów, modów i być może beta i jeśli germium będzie uważało, iż ok, to wprowadzić to w życie.
PS1
To jest luźna propozycja-żeby nie było, że się wcinam.
PS2
O to chodziło Andy- mnie chodziło, aby mój dzisiejszy post był widoczny jako dzisiejszy, ale sokro mamy bawić się w biurokrację, ok. Czynności, które musiałem wykonać:
1)Skopiować 1 post
2)usunąć go
3)Skopiować 2 post
4)usunąć go
5)wkleić jako cały post
Nie wiem w czym Ci te dwa kolejno po sobie posty przeszkadzały?
Wiem, miałem czekać, aż ktoś odpisze, abym mógł napisać to co miałem do napisania dzisiaj. Wtedy byłoby ok. Efekt: wykonałem ileś tam zbędnych czynności + wygenerowałem dodatkowe dane (posty usunięte znalazły się na Bocznicy), po to tylko, aby zadowolić moda.
Ale ok, wedle życzenia.