Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
INC,, t3d <--problem z zapisem.
luki:
Zmeniłem na swinoujsciestacyjnka.t3d i dalej error:(
Nie pisz postów jednego za drugim. Edycja postów za pomocą przycisku Modyfikuj .
REWIZOR
Ostrzeżenie, za dużo tych uwag.
Rozi:
--- Cytat: luki w 19 Grudnia 2008, 23:27:46 ---Zmeniłem na swinoujsciestacyjnka.t3d i dalej error:(
--- Koniec cytatu ---
Ma być:
swinoujscie\stacyjnka.t3d
I zastanawiam się, czy ten model nazywa się "stacyjnka". W pierwszym poście pisałeś, że się nazywa stacyjka.t3d, bez "n". A więc wpisz takie coś:
swinoujscie\stacyjka.t3d
luki:
Zainstalowałem stare skrypty do 3d max5 i wszystko działa po prostu niedopracowane są nowe skrypty, ale gdy włączę symka wywala mi i jest napisane:
text model: models\m/m.t3d
Dałem "m”, aby nie bawić się w jakieś nazwy, czy w skrypcie ustawiłam m/m.t3d czy też m\m.t3d to i tak mi wywala error, sam już nie wiem, co jest skopane:/
pol102:
Bo nie czytasz! Nie rozumiesz pewnych zasad pracy ze skryptami... Chcesz tworzyć poznaj zasady działania exe a potem twórz.
Rozi:
--- Cytat: pol102 w 21 Grudnia 2008, 15:42:25 ---Bo nie czytasz! Nie rozumiesz pewnych zasad pracy ze skryptami... Chcesz tworzyć poznaj zasady działania exe a potem twórz.
--- Koniec cytatu ---
To skoro nie zna tych zasad, to może byś mu je przybliżył, inaczej ten post nie ma sensu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej