Autor Wątek:  Kabina EU07.  (Przeczytany 1592 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline andy74

• ZbanowanyZbanowany
  • Otrzymane polubienia: 0
Kabina EU07.
« dnia: 08 Grudnia 2008, 14:24:38 »
Panowie Ratujcie !!!

Chciałem Sobie Pojeździć nową siódemką pobrałem paczkę ok , ale chcąc pobrać paczkę z brakującymi Dźwiękami z : http://www.speedyshare.com/897633949.html nabawiłem się nerwicy od wczoraj tam wchodzę , a jakieś Bydlę tam umieściło Przeklęty Spam i nic z innych linków też nie da rady bo wyskakuje jakieś Pie... Sorry i coś tam Czy może mi ktoś podać Link do normalnego Serwera , albo wysłać mi na Pocztę agaandy@orange.pl , Bardzo Was Proszę a Administratorów Proszę teraz o zrozumienie Problemu , bo Wydaje mi się że forum jet do rozwiązywania Problemów a nie do tego żeby ktoś kogoś Wiecznie upominał za za dużo wykrzykników czy interpunkcji Koledzy pomóżcie....
andy74.

Pisząc niedbale utrudniasz zrozumienie problemu, a zatem i jego rozwiązanie.
Zatem szkodzisz sobie sam.

To sprawa pierwsza. a druga to taka, że nie doczytałeś wątku do końca, tylko od razu masz nerwicę.
Bocznica Cię ostudzi.

P.S. Pilnuj się, bo następna taka wiadomość skończy się ostrzeżeniem oficjalnym.
Quark-t

Zakładanie wielu kont, cel omijanie moderacji.

REWIZOR
« Ostatnia zmiana: 08 Grudnia 2008, 14:38:35 wysłana przez Quark-t »

Offline AtapiCl

• Zasłużony dla Symulatora
    • O warszawskiej części linii kolejowej nr 7 Warszawa – Lublin i nie tylko ;)
  • Otrzymane polubienia: 212
Odp: Kabina EU07.
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Grudnia 2008, 14:36:58 »
Mylisz się. Tutaj olewając regulamin i podpowiedzi moderatorów, olewasz wszystkich. Albo zachowujesz się jak trzeba i otrzymujesz pomoc (stosując się do rad typu 'używaj wyszukiwarki plików'), albo to olewasz i sam jesteś olewany. Nie ma taryfy ulgowej.