Witajcie.
Czy na obecnym exe istnieje możliwość, aby działały jednocześnie dwie lampki SHP? Chodzi mi o lampki te z pulpitu loka oczywiście. Interesuje mnie to, ponieważ planuje zrobić kabine EU07-001, a żeby było realistyczniej chciałem wykonać wmiare podobny wyświetlacz jaki jest w oryginale.
P.S. @Żuku, nie martw się, nie obraże się o to ;)
Tylko wytłumacz, co było błędne w pytaniu które zadałem w temacie? I w takim razie, jak mam(y) te pytania zadawać?
Mnie nie obchodzi czy byś się obraził czy nie, wykonuje to co do mnie należy.
A jeżeli chodzi o Twoje zapytanie: "jak prawidłowo określać nazewnictwo tematów" w szkole tego uczą. Jeżeli ktoś nie chce, nie potrafi, albo szybko chce uzyskać odpowiedz na dręczącą go rzecz, nie zważając na etyke panującą na forum, takie tematy będą przenoszone na bocznicę.
P.S. Teraz użyłeś prawidłowego nazewnictwa tematu w stosunku do treści zawartego w pierwszym poście. Widzą wcześniejszy temat "Czuwak i SHP" dużo domysłów jest zanim się otworzy dany temat, czy chodzi Ci o zasadę działania, czy o układ zasilania itp itd można tak wymieniać dużo. Nawet przy użyciu szukajki łatwiej będzie cokolwiek znaleźć jeżeli tematy będą nazywane prawidłowo. Pozdrawiam Żuk