0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sprzęrzarki?
Cytat: Charlie89 w 04 Maja 2008, 19:26:50sprzęrzarki?Pisze się: SPRĘŻARKIA da się. Bierzesz pliczek wav odpowiedzialny za dźwięk w maszynie (katalog sounds) odpalasz edytor muzyczny (np. CoolEdit/Adobe Audition, Nero Wave Editor czy jakikolwiek inny) i stosujesz filterek boost (podgłaśnianie). Zapisujesz w formacie wav i po kłopocie.
Cytat: Mutopompka w 04 Maja 2008, 19:29:48Cytat: Charlie89 w 04 Maja 2008, 19:26:50sprzęrzarki?Pisze się: SPRĘŻARKIA da się. Bierzesz pliczek wav odpowiedzialny za dźwięk w maszynie (katalog sounds) odpalasz edytor muzyczny (np. CoolEdit/Adobe Audition, Nero Wave Editor czy jakikolwiek inny) i stosujesz filterek boost (podgłaśnianie). Zapisujesz w formacie wav i po kłopocie."Pszeprarzam" <--- ŻART :D Ale byka strzeliłem O_o, kurczę:(A powracając do dźwięków to dziękuję za odpowiedź, ale chyba nie będzie to do końca działać ponieważ chodzi mi o sprężarkę w kibelku. Gdy puszczę ten dźwięk w Winampie jest głośny i fajnie, ale gdy odpale symka i siedzę w kabinie kibelka to głos jest przygłuszony a przecież sprężarka jest w I członie i powinno być głośno:)A co do Visty to macie fajnie z tym:P
Zawsze możesz pogrzebac w plikach .mmd[Na przykładzie 303e.mmd]szukasz wierszacompressor: compressor-start.wav,compressor.wav,compressor-stop.wav 100możesz sobie zamiast 100 podwyższyc do 150 albo i więcej.Pozdrawiam [Żeby nie robic za dużego OT to życzcie mi powodzenia od jutra matury zaczynam. Pewnie są też inni i ja też Wam życzę najlepszego]