Chciałbym Was poinformować o głupocie naszych władz w PLK S.A . Pracuję w ISE .... Mówi się o oszczędnościach w firmie , ponoć nie ma pieniędzy dosłownie na nic ! Brakuje na wszystko : szyny , podkłady , śruby stopowe , śruby łubkowe , pierścienie , wkręty ,łubki (metalowe i iglofolowe) , podkładki pod szyny . A nasza władza zakupiła ? .... Dwa ! motorowery każdy po 3500 złoty ! Dla danej ISE . W okręgu znajduje się , siedem Sekcji Eksploatacji .Czy ktoś mi może wytłumaczyć , kto rządzi w spółkach grupy PKP ? Jak to dziś usłyszałem, to normalnie spadłem ze śmiechu z krzesła . Nie ma pieniędzy na agregaty przenośne , zakrętarki , wiertarki do podkładów ,paliwo, ale co tam , Władza ma gest !
Ludzie nauczcie się stawiać znaki interpunkcyjne i spacje w odpowiednich miejscach.
Kropka. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po niej występuje spacja.
Przecinek. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po nim występuje spacja.
Wykrzyknik. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po nim występuje spacja.
Pytajnik. Zawsze z lewej strony przylega bezpośrednio do tekstu, a po nim występuje spacja.
Akvin