0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wywala mi bląd ,że nie może załadować modelu pkp/head1-v2.t3d . Był bym wdzięczny za pomoc.:D
Zgodnie z tematem postu jest to bałtyk.:D
Wywala mi bląd ,że nie może załadować modelu pkp/head1-v2.t3d. Był bym wdzięczny za pomoc.:D
Przepraszam rzeczywiście było to r2 a nie v2 (nie wyraźnie w zeszycie zapisalem) .Próbowalem jeszcze raz zainstalować trase nadpisując wszystkie pliki i to samo.Cytat: wojciechSkopiowałem rzeczywiscie pliku nie było ,jednak teraz mam błąd model pkp/head1-r2.t3d Does not exist .
Skopiowałem rzeczywiscie pliku nie było ,jednak teraz mam błąd model pkp/head1-r2.t3d Does not exist .
Wtedy komunikat brzmiał cannot download._Pomimo to wtedy jaki teraz po tym błędzie wywala scene parse error.
Wtedy komunikat brzmiał cannot download._Pomimo to wtedy jak i teraz po tym błędzie wywala scene parse error.
Trzeba było tak odrazu jak wróce dodomu wieczorem to sprawdzie thx.
http://www.speedyshare.com/954365326.htmlPobierz i wypakuj plik do models/pkp.
Wielkie dzięki teraz baltyk śmiga bezapelacyjnie elegancko jedyną brakującą rzeczą jest kabiana sm31 bo mam samego dumba :D
Jest kabina do sm31, @kudłacz zrobił całego loka, bardzo fajnie się tym śmiga, poszukaj tego bo warto.