Witajcie Koledzy !!!
Jeśli się mogę odezwać i nie objadą mnie zaraz Panowie Admini którzy z wielką Pasją pewnie wylewają swoje frustracje na innych...
To:
Mam Wielką Prośbę co do Planu taboru Dobrze by było jeśli by ktoś się zajął sprawą SP32 , jeździ ich jeszcze całkiem sporo na PKP chociaż Większość już skasowano a pozostawiono oprócz egzemplarza SP32 147 (mówię o tym który widziałem pewnie parę innych jeszcze zostawili ) , więc oprócz dedykowanego egzemplarza jeżdżą tzw komputerki czyli maszyny zmodernizowane z reflektorami halogenowymi , silnikami MTU i komputerowym systemem sterowania silników trakcyjnych INTELO (Czeskim z Resztą) tak samo jak w nowych Gagarinach n LHS-ie.
Warto by się nią było zająć to jeszcze bardzo Popularna Lokomotywa na liniach nie zelektryfikowanych jak np w moim mieście.
Pozdrawiam a, Panowie Admini niech się nie gniewają , ja naprawdę aż się boję o cokolwiek zapytać żeby nie dostać Bana , a Przecież Forum jest po to aby sobie pomagać nieprawdaż przynajmniej dla mnie...
andy.
Boisz sie zapytac, a jednoczesnie zaczynasz od wyzywania adminow od frustratow... Przyjmij do wiadomosci, ze my tu dbamy i porzadek. Iwan