Jeszcze dziś lub jutro zaprezentuję Wam screeny z kabin 4E, bo jest ich kilka wersji. Jeśli będzie zainteresowanie z Waszej strony tym dodatkiem to oczywiście rozwinę go o 303E. Na pewno powstanie kabina ET41 w wersji przystosowanej do czeskiej/słowackiej sieci (mam do nich z wiadomych względów pewien sentyment ;)). Podobnie od Waszego zainteresowania zależy wykonanie kabin EP07-10XX, z tym, że w wersji naprostszej (nie te przerobione na obraz i podobieństwo EP09).
Jeśli zaś chodzi o inną twórczość moją to niedługo ukażą się screeny kolejnej wersji EP09, a następnie zostanie wydana paczka z tą lokomotywą. Będzie zawierać klasyczną EP09 (niższe numery), EP09 z fabryczną klimą i polskimi połówkowymi patykami (czyli kilka ostatnich egzemplarzy od 038 oidp) i EP09 po naprawie głównej (ale bez pantografów Stemmanna, czyli egzemplarze które je połamały - np. 008 lub 016). Taka EP09 po NG w wersji full wypas będzie dopiero gdy powstaną pantografy DSA200. Póki co nie mam jednak czasu by je porządnie wykonać, a spośród developerów nie ma chętnych na pomoc w tym zakresie. Jeśli chodzi o kabinę to będzie to kabina autorstwa KURSa90, którą wszyscy dobrze znacie, lekko zmodyfikowana przez MKaczego. Co do nowej kabiny to muszę zasięgnąć wieści.
Na koniec życzę wszystkim udanego dnia i cierpliwości, która jest niezbędna w oczekiwaniu na moje dodatki ;).
Pozdrawiam!
EDIT:
Poniżej zamieszczam obiecane screeny. Zróżnicowaniem teksturowym kabin zajmował się MKaczy za co wyrażam mu dużą wdzięczność.
Pozdrawiam raz jeszcze!